Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 337 9787

Hajbeültetés kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Hajbeültetés

Milyen vizsgálatok előznek meg egy hajbeültetést?

Elsődlegesen egy személyes konzultáció szükséges, minden beavatkozás előtt. A konzultáción átfogó információt kapunk a hajvesztés okáról és az Ön elképzeléséről, elvárásairól. Ezt követően egy általános egészségügyi állapot felmérés következik. Manuálisan, tapintással, nagyítószemüveggel, valamint speciális haj- és fejbőr analizáló kamerával megvizsgáljuk a meglévő hajkorona minőségét, mennyiségét.

A vizsgálatokat a leendő hajkorona tervezése követi, ahol a hajhatár modellezésére kerül sor a páciens igényeinek megfelelően, a realitásokat szem előtt tartva. A beavatkozás elvégzése előtt fontos egy részletes labor vizsgálat elvégzése is.

Adódhatnak komplikációk a hajbeültetés során?

A hajátültetést egészséges emberen végezzük, így komplikáció gyakorlatilag nem várható. A beavatkozást követően szöveti duzzanat (ödéma), viszketés és pörkképződés várható, amit speciális hűtőfolyadék és hűtőpárna segítségével próbálunk enyhíteni.

Mikorra várható a hajbeültetés végeredménye?

A beavatkozás után az átültetett hajszálak pár héten belül kihullanak, nyugvó állapotba kerülnek majd ezt követően újraaktiválódnak és kinőnek. Végleges eredmény a 9-13. hónapban várható, ez páciensenként eltérő, a haj növekedési ciklusai miatt.

Hajbeültetés Blog

Legfrissebb híreink

Hollywoodi frizurák

Hollywoodi frizurák

Bár sokan valamiért még mindig letagadják, több sztár is büszke arra, hogy frizurája újra a régi. Nincs is miért tagadni ezt, hiszen sokkal inkább követendő példa, ha valaki kiáll saját megjelenése és stílusa mellett. Ehhez pedig rendkívül fontos a hajviselet is, már, ha éppen nem a kopaszság lesz a saját védjegyünk.

Még több lehetőség a kopaszodás megállítására!

Még több lehetőség a kopaszodás megállítására!

A Prémium Hair Klinika egy újabb, rendkívüli szakmai háttérrel, precíz hozzáállással és kiemelkedő tudásával felvértezett kollégát tudhat csapatában. Dr. Szabó Máté februártól erősíti a Klinika eddig is erős közösségét, ezzel együtt pedig egy újabb kezelés is elérhetővé válik a kopaszodás kellemetlenségeinek megfékezésére.

Tényleg öregszünk? Vagy csak kopaszodunk?

Tényleg öregszünk? Vagy csak kopaszodunk?

Tény, hogy a kopaszodást nagyon sokszor az idősödéssel járó, természetes folyamatok közé sorolhatjuk. Viszont, amikor egy még csak a második vagy a harmadik x-et töltő fiatalember jelenti ki, hogy “öregszem”, akkor az elég téves megnyilvánulás. Sajnos azonban a haj gyérülésének van egy furcsa fintora. Legtöbb esetben tényleg öregíti azt, akinek idő előtt beindult ez a nem várt folyamat.