Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Hajbeültetés kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Hajbeültetés

Milyen vizsgálatok előznek meg egy hajbeültetést?

Elsődlegesen egy személyes konzultáció szükséges, minden beavatkozás előtt. A konzultáción átfogó információt kapunk a hajvesztés okáról és az Ön elképzeléséről, elvárásairól. Ezt követően egy általános egészségügyi állapot felmérés következik. Manuálisan, tapintással, nagyítószemüveggel, valamint speciális haj- és fejbőr analizáló kamerával megvizsgáljuk a meglévő hajkorona minőségét, mennyiségét.

A vizsgálatokat a leendő hajkorona tervezése követi, ahol a hajhatár modellezésére kerül sor a páciens igényeinek megfelelően, a realitásokat szem előtt tartva. A beavatkozás elvégzése előtt fontos egy részletes labor vizsgálat elvégzése is.

Adódhatnak komplikációk a hajbeültetés során?

A hajátültetést egészséges emberen végezzük, így komplikáció gyakorlatilag nem várható. A beavatkozást követően szöveti duzzanat (ödéma), viszketés és pörkképződés várható, amit speciális hűtőfolyadék és hűtőpárna segítségével próbálunk enyhíteni.

Mikorra várható a hajbeültetés végeredménye?

A beavatkozás után az átültetett hajszálak pár héten belül kihullanak, nyugvó állapotba kerülnek majd ezt követően újraaktiválódnak és kinőnek. Végleges eredmény a 9-13. hónapban várható, ez páciensenként eltérő, a haj növekedési ciklusai miatt.

Hajbeültetés Blog

Legfrissebb híreink

Az is számít, mit fogyasztunk?

Az is számít, mit fogyasztunk?

Előző cikkünkben azt tanulmányoztuk, milyen szokásokról érdemes lemondanunk ahhoz, hogy a hajbeültetés eredményességét segíthessük mi is. Most tovább visszük ezt a szálat, és megnézzük, hogy a szokásokon kívül még milyen egyéb módon támogathatjuk a folyamat sikerességét. Az sem mindegy ugyanis ebből a szempontból például, hogy mit eszünk és mit iszunk.

Befolyásolhatjuk a hajbeültetés eredményességét?

Befolyásolhatjuk a hajbeültetés eredményességét?

Minden műtéti eljárás tekintetében vannak olyan kérdőjelek, melyeket muszáj tisztáznunk még a beavatkozás előtt. A legtöbben természetesen arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit várhatunk el, mennyire lesz sikeres a kezelés, milyen eredményre számíthatunk. Így van ez a hajbeültetés tekintetében is, melytől nagyon sokan várják frizurájuk megmentését.

Lépjünk időben!

Lépjünk időben!

A hajhullás hátterében rengeteg ok állhat. Lehet szó a genetikáról alapvetően, ami a legnagyobb számban felelős ezért a nem várt kellemetlenségért. Ezen kívül számos más körülmény és tényező is előidézheti a hajzat gyérülését. Ezek azonban sokszor együtt járnak, ami azt eredményezheti, hogy akár már nagyon korán megindul és gyors léptékben halad a kopaszodás.