Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Hajbeültetés saját zsír kezeléssel

Hajbeültetés saját zsír kezeléssel

Saját zsír terápia

A hajbeültetés területén a saját zsírszövet regenerációs és megtapadás fokozó hatása szebb, természetesebb eredmény kialakítását teszi lehetővé. A saját zsírban található kötőszöveti őssejtek jelenléte tudományosan is igazolt. Klinikánkon a Safe System-FUE hajbeültetést a fejbőrbe történő sajátzsír-átültetéssel javasolt kombinálni, mivel a saját zsírszövetben lévő őssejtek és növekedési faktorok hozzájárulnak az áthelyezett hajhagymák állapotának javításához és gyorsabb hajnövekedést érhetünk el vele, valamint csökkenti a beavatkozás utáni hegesedés kialakulását.

A Premium Hair Hajbeültetés Klinika vezető főorvosa, dr. Pataki Gergely külföldön és itthon is rengeteg tapasztalatot szerzett már a saját zsír kezelés alkalmazásában, így ennek köszönhetően nyugodtan kijelenthető, hogy élen jár a terápia kifejlesztésében és lehetőségeinek kamatoztatásában – Magyarországon elsőként.

Hajbeültetés, hajkezelés saját zsír terápiával

Kapcsolódó szolgáltatásaink

hajbeültetés ikon

Hajbeültetés
hajátültetés

Örökölt kopaszodás megoldása a legmodernebb Safe System-FUE hajátültetési módszerrel kiegészítő saját zsír terápiával.

sajatzsir ikon

Hajkezelés
Saját zsír terápia

Klinikánk egyedülállóan alkalmazza önálló kezelésként a saját zsírszövet regenerációs erejét a hajzat megerősítésére és a hajhullás ellen