Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 337 9787

Hírek

Őszi hajhullás

Őszi hajhullás

Az évszakok váltakozása mindig rengeteg változást hoz magával. Így van ez a szervezetünk tekintetében is. Míg nyáron teljesen más hatásokra kellett reagálni, addig ősszel átveszi a hatalmat a hűvös szél és a már erőtlen napsütés. Fontos ezért, hogy fokozottan figyeljük magunkra, és próbáljunk alkalmazkodni ezekhez a változásokhoz.

Profizmus és hatékonyság

Profizmus és hatékonyság

Mint tudjuk, a hajbeültetés lett mára a legjobb és egyben legbiztosabb megoldása az öröklött jellegű kopaszodásnak. Míg a régi technológiák korántsem hoztak olyan eredményeket, melyre a páciensek vágytak, ma már rendkívüli hatékonysággal végezhető el a beavatkozás. Főleg, ha kiegészíti egy olyan kezelés, mint a saját zsír terápia.

Divatos szemöldökök

Divatos szemöldökök

Mint minden, külsőnkkel kapcsolatos részletnek – legyen az ruha, smink, frizura stb. -, úgy a szemöldöknek is mindig változott a divatja. Míg volt, amikor a zabolátlan, vastag szemöldök hódított, jött bizony olyan korszak is, amikor szinte mindenki cérna vékonyra szedte. Szerencsés módon ma a természetesség a fő irányvonal, de nem mindegy, azt hogyan érjük el.

Vonzó hajkoronák

Vonzó hajkoronák

Akár a férfiakat, akár a nőket kérdezzük, mindenki előkelő helyre teszi a másik hajzatát. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen az összkép egyik fő alkotója. Az első benyomás pedig egyszerűen elengedhetetlen ahhoz, hogy valakihez vonzódjunk. De persze, ahogy minden más, ez is eltérő a két nem tekintetében.

Borostával szexi… Vagy mégsem?

Borostával szexi… Vagy mégsem?

Nem véletlenül akkor indul növekedésnek az erősebbik nem képviselői arcán a szőrzet, amikor. Hiszen ez az egyik vízválasztó jele a férfivá válásnak. Pontosan emiatt nagy jelentősége van, ki, hogyan bánik aztán vele. A csupasz arcbőr sokakat fiatalít, a borosta vagy szakáll viszont sok esetben intenzívebb férfiasságot és erőteljes kisugárzást ad viselőjének.

Viszkető fejbőr

Viszkető fejbőr

Viszkető fejbőrt nagyon sok, eltérő probléma okozhat. Azonban egyáltalán nem mindegy, mi áll a hátterében. Csak akkor tudjuk kezelni ezt a kellemetlenséget, ha pontosan tudjuk, mit is kell kezelnünk. Ellenkező esetben sajnos komolyabb károkkal is számolnunk kell. A viszkető fejbőr mindig jelzi, hogy valami nem stimmel. Ha nem foglalkozunk vele, sajnos akár hajhullás is megindulhat.

Nyissunk új fejezetet!

Nyissunk új fejezetet!

Megjelenésünkön, kisugárzásunkon és saját önbizalmunkon is rengeteget változtat egy-egy frizura. Sokszor épp egy nagy változás késztet minket arra is, hogy frizurát is váltsunk. Ilyen lehet például egy válás vagy szakítás, vagy akár éppen egy új kapcsolat kibontakozása, melynek hatására szinte mindenki úgy érzi, változtatni akar a külsején is. Ez egy természetes lelki folyamat, melyet aztán cselekvés követ.

A hajbeültetés technológiája

A hajbeültetés technológiája

A hajbeültetés az egyetlen olyan megoldás, mely végleges segítséget nyújt öröklött kopaszodás esetén is. Rengetegen nyerték vissza az eljárásnak köszönhetően már régi hajkoronájukat, ezzel együtt pedig önbizalmukat is. A „S.A.F.E. System-FUE” módszert mindig megemlítjük, de most nézzük meg kicsit közelebbről, mit is jelent pontosan ez az elnevezés.