Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Innováció a hajbeültetés előtti vizsgálatban

A hajátültetés előtt – mint minden más egészségügyi beavatkozást megelőzően – mindenki átesik olyan vizsgálatokon, melyek segítenek felállítani a teljes képet. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen típusú hajhullás környékezett meg minket, milyen mértékű a kopaszodás, vagy milyen a fejbőrünk állapota. És ez még csak néhány tényező azok közül, melyek segítenek abban, hogy a hajbeültetés menetét és kimenetelét pontosan meg lehessen tervezni. De mindenkiben felmerülhet a kérdés: biztosan jó diagnózis születik meg a beavatkozás előtt?

A Premium Hair Klinikán egy olyan újítás áll a plasztikai sebész rendelkezésére, mely még pontosabb és még részletesebb képet tud nyújtani a páciens hajzatának állapotáról, mint eddig bármilyen vizsgálat. Ez nem más, mint az úgynevezett APM-200 (Aramo Professional Microscope), bőr- és hajanalizáló rendszer. Míg az eddigi kamerák – amelyeket a hajátültetés előtti vizsgálatokhoz néhány klinika alkalmazott -, csak képalkotásra voltak képesek, addig ez az új generációs vizsgálati eszköz már analizáló szoftverrel is rendelkezik. Ennek segítségével jobb és optimálisabb képet tudunk kapni, mint valaha, és a profibb, mikroszkopikus fotók készítésével maga az elemzés is tökéletesebb lesz.aramhuvisEz az új rendszer képes felismerni a hajhullás típusát, tökéletes képet tud adni fejbőrünk állapotáról, hajunk sűrűségéről és megmutatja a keratin mennyiségét is. Ezen felül felfedi fejbőrünk érhálózatát, a haj pórusainak állapotát, illetve a hajszálaink vastagságát. Végül, de nem utolsó sorban betekintést nyújt a kutikula állapotába is. Mindez azt jelenti, hogy a vizsgálat végén egy olyan teljes körű diagnózist lehet felállítani a segítségével, mely minden felmerülő kérdésre, részletre és pontos választ tud nyújtani.

Összefoglalva tehát, ez az új, innovációs vizsgálati eszköz egyszerűen nem ismer lehetetlent, ha hajunk állapotának felméréséről van szó. Segíti ezzel a szakorvos munkáját, és az egész hajátültetés megtervezését, hogy végül tökéletes végeredményt kaphassunk majd. A vizsgálati eredmények azonnal láthatóak, akár egy nagyméretű TV-n, táblagépen, vagy magán az eszközön.

Kérejen időpontot

Hajkezelés, hajátültetés előtti 3D-s diagnosztikai szűrővizsgálat 15.000,- Ft

Kérejen időpontot

Hajkezelés, hajátültetés előtti 3D-s diagnosztikai szűrővizsgálat