Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Hogyan zajlik az eljárást megelőző konzultáció, és mi a lényege?

A hajbeültetés mára már egy elég elterjedt fogalom, mégis nagyon sokan nem tudják, mitévők legyenek, ha örökletes kopaszodással állnak szemben. A genetikai eredetű kopasz foltok megjelenése nagyon nagy csorbát tud ejteni az önképünkön, ezzel együtt az önbizalmunkon is. Ezért érthető, hogy nehezen fordulunk segítséghez. Mégis, minél előbb megtesszük, annál hamarabb tudunk megnyugodni, és felismerni, hogy tényleg létezik megoldás problémánkra.

Az egyik legfontosabb lépés ebben az esetben, hogy felkeressünk egy olyan klinikát, mely minden szempontból elnyeri tetszésünket és bizalmunkat. Ami ezt követi, és talán az egyik legsarkalatosabb pontja az egész eljárásnak, az a hajbeültetést megelőző, személyes konzultáció.

személyes konzultáció

Egyrészt ilyenkor ismerhetjük meg az orvost, akinek a kezei alá helyezzük majd hajzatunk sorsát. Nagyon fontos, hogy kialakuljon a már említett bizalom és persze szimpátia, hiszen e nélkül nem vághatunk bele egy ekkora volumenű dologba. Másrészt ebben a szakaszban ismerhetjük meg közelebbről az eljárás menetét, ilyenkor tehetjük fel kérdéseinket, melyekre nagyon fontos, hogy szakszerű és érthető válaszokat kapjunk.

Mivel minden egyénnek más és más a fejbőre, eltérő a hajzatának vastagsága, a hajhullás mértéke és előrehaladottsága, ezért természetes, hogy fontos a személyes állapotfelmérés és vizsgálat. Ezen kívül azt sem szabad elfelejteni, hogy a saját igényeket is meg kell vitatni, mit szeretnénk elérni, és mit tudunk elérni ebből. Nem mindenkinél azonos a donorterület, a kivehető hajszálak száma, illetve az a mennyiség sem, amivel szép, és a számunkra kívánatos eredményt el tudjuk érni.

A hajbeültetést megelőző konzultáción tehát mindenki személyre szabott diagnózist, és eljárási tervet ismerhet meg. Ezen felül pedig nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy a beavatkozás utáni időszakban mi vár bennünket. Fontosak az információk arról, hogyan kell majd kezelni, óvni a beültetett szálakat, és pontosan mire számíthatunk az eredményt illetően.

Ha mindezekkel tisztában vagyunk, sokkal egyszerűbb lesz a döntés, és sokkal közelebb fogjuk érezni magunkhoz a megoldást. Ehhez a személyes konzultáció tehát elengedhetetlen.

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Személyes konzultációhoz keressen minket bizalommal!