Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Milyen elven alapszik az eljárás?

Arról, hogy milyen frizurát hordunk, mi dönthetünk, arról azonban, hogy mikor és milyen mértékben kezd ritkulni a hajzatunk, már kevésbé. Persze vannak olyan életmódi és hajápolási tippek, melyeket betartva talán kicsit késleltethetjük az elkerülhetetlent, azonban, ha génünkbe van kódolva, sajnos ez mit sem ér.

Természetesen arról megint mi hozzuk meg a döntést, hogy ha utolér bennünket a kopaszodás, akkor mit teszünk ellene. Ugyanis van megoldás, ami eltűnteti a kopasz és gyér részeket, megoldva ezzel a külsőnket érintő, kellemetlen problémát.

A hajbeültetésről egyre gyakrabban lehet hallani – nem csak a sztárok körében. Azt pedig már valószínűleg a legtöbben tudják, hogy ez az eljárás az egyetlen ellenszere a kopasz foltoknak, ha az öröklési folyamat győzött felettünk. Azt azonban még mindig kevesen ismerik, mi is ennek a beavatkozásnak az elve, hogyan működik és mi a lényege.

hajbeültetés

Ahogy előző cikkünkben is taglaltuk, a genetikai típusú hajhullás egyik fő okozója a tesztoszteron hormon. Ez a férfi nemi hormon felelős azért, ha a homlokvonal egyre feljebb húzódik, és hátul a fejtetőn is megritkul a hajzat. Idővel ez pedig csak rosszabb lesz. Ez amiatt lehetséges, mert ezeken a területeken a legérzékenyebbek a hajhagymák a fent említett hormonra, melynek hatására elvékonyodnak, meggyengülnek, majd kihullnak a hajszálak.

Safe system FUE

A hajbeültetés itt ragadja meg a lényeget, hiszen hátul a tarkó tájékán a hajszálak érzéketlenek a hormonális hatásokra. Pontosan ezért hívjuk ezt a részt donorterületnek. A hajátültetés alkalmával innen nyernek ki hajszálcsoportokat, melyekkel aztán a gyér területeket sűrítik. Az új helyükön éppúgy fognak viselkedni ezek a hajszálak, mint a régin. Így később már fejünk ezen részét is elkerüli a hajhullás réme.

Ez a művelet persze megköveteli, hogy egy teljesen kiforrott technológia álljon a hátterében, speciális eszközök alkalmazásával és teljes hozzáértéssel az orvosok és asszisztensek tekintetében. Ennek köszönhetően egy fájdalommentes és természetes hatású eredményt adó eljárás született meg a hajátültetés mai formájában.

A Premium Hair Klinikán a fent említett, precíz beavatkozást még inkább tökéletesíti, hogy a műtéti tervet egy speciális diagnosztikai eszköz segítségével még könnyebben és pontosabban ki lehet dolgozni. Valamint a hajátültetés előtt és után is lehetőség van saját zsír terápia igénybevételére – melynek alkalmazásában a Klinika vezető főorvosa, dr. Pataki Gergely az élen jár hazánkban -, ami felgyorsítja a gyógyulás folyamatát.

A hajbeültetés tehát mára már egy tökéletesített módszer, melynek segítségével elfelejthetjük a kopaszodás minden negatívumát.

 

További információk a hajbeültetésről

Safe System-FUE hajbeültetés és saját zsír terápia

1 Comment

 • Vígh Péter
  Posted 2018-01-21 11:16 0Likes

  Tisztelt Ügyintéző!

  Szeretnék Önöktől kérni egy konzultációs időpontot hajbeültetés sel kapcsolatban.

  Várom jelentkezésüket.
  Előre is köszönöm!
  Üdvözlettel Vígh Péter
  Tel: 06.20/356-4398

Comments are closed.