Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Mit jelent a „S.A.F.E. System-FUE” megnevezés?

A hajbeültetés az egyetlen olyan megoldás, mely végleges segítséget nyújt öröklött kopaszodás esetén is. Rengetegen nyerték vissza az eljárásnak köszönhetően már régi hajkoronájukat, ezzel együtt pedig önbizalmukat is. A „S.A.F.E. System-FUE” módszert mindig megemlítjük, de most nézzük meg kicsit közelebbről, mit is jelent pontosan ez az elnevezés.

Először is le kell szögeznünk, hogy ez a módszer a ma elérhető legkorszerűbb eljárás a hajbeültetési technikák között. Egy olyan kiforrott technológia, mely mind az eszközeinek, mind pedig a beavatkozáshoz szükséges precizitásnak és szakértelemnek köszönhetően fantasztikus eredményt képes létrehozni. A hajbeültetés után ugyanis egy természetes hatású és újra dús frizurát tudhatunk majd magunkénak.

S.A.F.E. System-FUE

Az elnevezésben a S.A.F.E. egy mozaikszó (Surgically Advanced Follicular Extraction), melynek jelentése: a sebészileg továbbfejlesztett hajhagyma egységenként történő áthelyezése. Az eljárás során alkalmazott, tompa végű, titánból készült fúrótű kíméletesen és a lehető legkevesebb traumát okozva dolgozik. Emellett pedig lehetővé teszi, hogy a legnagyobb precizitással lehessen elvégezni az átültetést.

A FUE rövidítés (Follicular Unit Extraction) a hajhagyma egységenként történő átültetését jelenti. Míg régen a sima FUE módszerrel dolgoztak, addig a S.A.F.E. System-FUE annak egy továbbfejlesztett változata. A mai, tökéletesített módszer már teljesen leminimalizálta az átmetszett hajhagymák lehetséges számát. Ráadásul sokkal gyorsabb is lett az eljárás, a motorikus meghajtásnak köszönhetően. További fejlődést jelent az is, hogy a fúrófej igen apró, pontszerű hegeket hagy csak maga után, melyek a gyógyulás végezetével láthatatlanok lesznek.

A mai technológia tehát olyan szintre fejlesztett, hogy segítségével minimális lesz a beavatkozással járó fájdalom mértéke, emellett pedig a gyógyulási idő is jóval lecsökken. Aki tehát genetikai – vagy akár más eredetű, de zavaró nyomokat hagyó – kopaszodással küzd, annak ma már egy tökéletesített és minden szempontból precíz beavatkozás nyújtja a végleges és biztos megoldást. Ez tehát a S.A.F.E. System-FUE módszer lényege és hivatása.

 

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés S.A.F.E. System-FUE módszerrel