Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Szexi vagy inkább kisfiús?

Elegáns, szexi, férfias, hanyag és sármos. Ez mind lehet jelzője a borostának, mely – amennyiben valóban illik viselőjének stílusához – ugyanannyira öltöztet, mint például egy öltöny vagy egy laza farmer. Sajnos azonban, akármennyire is egyszerűnek tűnik nem a borotva után nyúlni, nem mindenkinél éri el a kívánt hatást. Ha valami nem stimmel, akkor bizony könnyen a visszájára fordulhat a dolog. A hanyag sármosság például nem egyenlő a hanyagsággal. Ugyanígy igaz ez a fordított működés a férfias jelző esetében is.

Az arcszőrzet nem véletlenül kapcsolódik erősen a férfiasság lehetséges mutatói közé. Hiszen a férfi nemi hormonoknak köszönhetően akkor kezd el megjelenni az arcon, amikor az erősebbik nem átlépi a felnőtt kor küszöbét. Pontosan ezért él a “baba arcú” kifejezés is, melyet a frissen borotvált pasik tehetnek zsebre. Ez persze szintén lehet legtöbbször bók, hiszen az illatos, sima arc éppúgy teheti vonzóvá és férfiassá arcvonalainkat, mint egy jól megválasztott arcszőrzet. A kettő közötti állapot viszont egyértelműen kisfiús, sajnos a szó nem jó értelmében.

hiányos borosta

Ez nem más, mint a hiányos borosta. A foltokban, vagy éppen az arc egészén gyér arcszőrzet bizony egyáltalán nem hozza meg a férfiasnak mondható hatást. Pontosan arra az időszakra emlékeztetve, amikor az ifjú szőrszálak még csak éppen elkezdtek kibújni, üres foltokat hagyva még az arc egyes részein. Úgy is szokták mondani, “pelyhedzik az álla”. Ez a kifejezés azonban nyilván nem előnyös egy középkorú férfit tekintve például. De mi lehet a megoldás, ha mégsem szeretnénk folyton frissen borotvált megjelenést magunknak? Ha mi is szeretnénk azok táborát erősíteni, akiknek arcszőrzete kiérdemli a legelsőként említett jelzőket.

A választ a hajbeültetés mintájára történő szakállbeültetés adja meg. Ez az eljárás tökéletes megoldást jelent az arcszőrzet gyér foltjainak eltüntetésére. A kiforrott technológiának köszönhetően nem csupán arról van szó, hogy a donorterületről átemelt szőrszálak befedik ezeket. Hanem mindezt úgy teszik, hogy minden apróságot figyelembe véve teljesen természetes legyen a végeredmény. Az eljárás után olyan dús borostánk lehet, melynek segítségével már csak a képzeletünk és saját stílusunk szabhat határt annak, hogy milyen formában hordjuk azt.

 

További információk a szakállbeültetésről

Szakállbeültetés Safe System-FUE módszerrel