Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Többet nyom a latba, mint gondolnánk

Sokszor halljuk azt a – sajnos már – közhelynek számító mondatot, hogy “csak a belső számít!” Igen, ez valóban így van, mindennél fontosabb az, hogy milyen emberek vagyunk. Milyen szívünk van, hogyan állunk hozzá a dolgokhoz, stb. Azt azonban nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek mellett igenis sokat számít az is, mi van kívül.

A megjelenés nem csupán arról szól, milyen márkájú holmikat viselünk. Az tényleg másodlagos, sőt. Hiszen nem kell feltétlenül mélyen a tárcánkba nyúlni, ha csinosak szeretnénk lenni. Vagy épp sportosak, szolidan elegánsak, vagy kirívóan szexisek. Pontosan ebben rejlik a lényeg: milyenek szeretnénk lenni? Hiszen az, ami kívül van, megmutatja azt, hogy mi van belül. Kinézetünk saját személyiségünk külső megjelenése és mutatója. De mi van akkor, ha valami miatt nem tudunk úgy kinézni, ahogy szeretnénk? A ruhánkat könnyen összeválogatjuk, de testi adottságainkat már kevésbé.

megjelenés

És ekkor tör fel bennünk nagyon mélyről az elégedetlenség. A leggyakoribb, nagyon sokakat érintő probléma ilyen téren a testalkat. A legtöbben fogyni szeretnének, hiszen az elhízás igencsak gyakori jelenség. Persze akadnak olyanok is, akik az ellentáborba tartoznak, és túl vékonynak érzik magukat. Helyes táplálkozással és életmóddal azonban az esetek nagy részében befolyásolni tudjuk ezeket az állapotokat. De mit tegyünk, ha a problémán mi magunk nem vagyunk képesek úrra lenni?

Ilyen lehet a hajhullás, kopaszodás. Egyes esetekben még ez ellen is tudunk tenni, azonban az öröklött kopaszodás esetén teljesen kicsúszik a gyeplő a kezünkből. Ilyenkor a legtöbb esetben megindul egy negatív hatású lavina. Hiszen elégedetlenek leszünk azzal, amit a tükörben látunk. Frusztrálttá válunk attól, hogy nem nézünk ki úgy, ahogyan szeretnénk, és teljesen más az összkép, mint amilyen a stílusunk, vagy ami illene hozzánk. Ez természetes, hiszen nagyon kevesen mondhatják magukat olyan szerencsésnek, hogy megjelenésükhöz és személyiségükhöz tökéletesen passzol a kopaszság. Ha pedig elégedetlenség és önbizalomhiány lép fel, az bizony kihat más részére is életünknek, legyen szó például a párkapcsolatról vagy a munkahelyről. A tökéletes megoldást kizárólag a hajbeültetés adhatja meg, melynek segítségével nem kell lemondanunk a hozzánk illő megjelenéséről sem.

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés Safe System-FUE módszer segítségével