Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Jól gondoljuk meg, mire költünk!

A karácsonyi vásárlást nagyon sokan intézik online. Ez addig rendben is van, amíg azt kapjuk, amit várunk. Sajnos azonban a sok reklám mögött nem mindig azok a termékek lapulnak, melyekre számítunk. A kisebb-nagyobb eltéréseknél csak az a rosszabb, ha valamiben igazán elkezdünk hinni, és végül kiderül, nem kellett volna. Az ígérgetésekkel ellentétben elég sok esetben csalódnunk kell az adott csodatermékekben.

A hihetetlennek tűnő ígéretek mégiscsak olyan reklámfelületet kapnak, hogy hajlamosak vagyunk újra és újra bedőlni nekik. Ráadásul legtöbbször pont az emberek legnagyobb gyenge pontját szemelik ki, az egészséget. Hiszen mindenki szeretne egészséges lenni, jól kinézni és ezért mindent meg is tenni – a lehető legkevesebb megerőltetéssel. Így aztán lemondások és utánajárás helyett sokszor megrendelünk olyan termékeket, melyektől aztán várjuk a csodát, de sajnos hiába. A pénzünk viszont vissza nem térül már.

Ha pár apróságra odafigyelünk, és körültekintően vásárolunk, akkor viszont csökkentjük annak az esélyét, hogy pórul járunk. Ugyan manapság már nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mi számít valódinak és mi az átverés, azért van erre néhány trükk. Mielőtt vagyonokat költenénk feleslegesen, mindig nézzük meg, hogy a termék, amit meg szeretnénk rendelni, milyen orvosi háttérrel rendelkezik. Fontos kérdés még, hogy klinikailag tesztelték-e, mik az összetevői, milyen ajánlásokat kapott. Ezen felül érdekes lehet, hogy van-e magyar kapcsolattartó, akinél esetleg kérdéseket tudunk feltenni, vagy rosszabb esetben reklamálni tudunk majd.

internet

A hajhullás és kopaszodás szintén egy olyan sarkalatos probléma, mely nagyon sokakat érint. Sajnos éppen ezért ebben a témában is számíthatunk rengeteg csodatermékre és megoldásra. Azonban nem árt, ha tudjuk, hogy a kopaszodás típusától függően más-más megoldás jöhet csak szóba. Legtöbbször sajnálatos módon a hajhullás nem visszafordítható, hanem maradandó, öröklött jellegű. Ilyenkor akármilyen ígéreteket is kapunk, nem érdemes bevásárolni a különböző kozmetikumokból és termékekből. Az ilyen típusú hajveszteség után megmaradó kopasz területeken már nem fog kinőni a hajzat, akármilyen méregdrága spray-t vagy kenőcsöt alkalmazunk rá. Még a megfelelő háttérrel rendelkező termékek is csak késleltetni tudják a hajhullás további folyamatát, ami persze korai szakaszban még elegendő lehet, később azonban már semmiképp.

A genetikai kopaszodás egyetlen igazi ellensége a hajbeültetés, mely véglegesen oldja meg a problémát. Az átültetett szálak úgy fognak viselkedni, mint eredeti helyükön, így nem fognak kihullani. Természetesen azt is hihetnénk, hogy ez egy újabb üres ígéret. Nem is baj, ha utánajárunk jobban, hogy mi is ez pontosan, mielőtt eldöntjük, hogy belevágunk. Ehhez persze újra csak az kell, hogy körültekintőek legyünk. A legjobb, ha igénybe vesszük a konzultáció lehetőségét, ahol aztán minden kérdésünkre kielégítő és érthető válaszokat kaphatunk majd.

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés az öröklött kopaszodás végleges megoldására