Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Talán sosem fog kimenni a divatból. Jobb is!

Néha csiklandoz, néha picit szúr, néha pedig az összes nő térde megremeg tőle. Ez nem más, mint a borosta, amiért még mindig odavan a gyengébbik nem. Hiszen valahogy egyszerre sármos, izgató és hanyag. De sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy jól is áll neki.

Ahhoz, hogy az arcszőrzet viselése pozitív összképet keltsen, elég sokmindennek egybe kell csengenie. Ezt nyilván kevesen gondolják, hiszen általában ösztönszerűen nyúlnak a borotva után azok, akiknél valami hiányzik ezek közül. A borosta megkövetel magának egyfajta stílust. Nem mindegy az arcforma, nem mindegy a frizura és persze az sem, hogy mennyire dús hozzá az arcszőrzetünk.

A legszerencsésebbek akár váltogatni is tudják a sima “baba arcot” és a kicsit szőrösebb megjelenést, ami változatosságot ígér. Nem csak mindennapjainkban, hanem akár a párkapcsolatunkban is. Az arcszőrzet ugyanis a vonzalom kialakulásában és a szexualitásban hatalmas szerepet tölt be. Főként akkor válik az előnyünkre, ha a számunkra leginkább megfelelőt, a hozzánk legjobban illőt tudjuk kiválasztani és viselni.

borosta

Azonban, amennyiben nem vagyunk azok a “szőrös” típusúak, akkor inkább ne válasszuk a borosta meghagyását. Ilyenkor ugyanis inkább ápolatlan külsőt eredményez. Akkor sem túl jó választás ez, ha túlságosan hiányos az arcszőrzet. Ebben az esetben inkább kínos, mint szexi az összkép sajnos, és ezt észre kell vennünk. Ha ennek ellenére mégis úgy érezzük, borostával jobb lenne, akkor viszont jobban járunk, ha élünk a szakállbeültetés lehetőségével.

A hajbeültetésen alapuló eljárás segítségével teljesen természetes, saját szálakból kipótolt, dús arcszőrzetünk lehet. Ezzel megkaphatjuk azt a sármos összképet, amit mi is szívesen viszont látunk a tükörben, és valószínűleg a hölgyek elismerő pillantásait is magunkon érezhetjük majd. Ezek után már nyugodtan váltogathatjuk stílusunkat annak megfelelően, éppen hogyan érezzük magunkat jól a bőrünkben.

 

További információk a szakállbeültetésről

Szakállbeültetés Safe System-FUE módszerrel