Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

A legtöbb férfinak jól áll a dús arcszőrzet

Nem véletlenül akkor indul növekedésnek az erősebbik nem képviselői arcán a szőrzet, amikor. Hiszen ez az egyik vízválasztó jele a férfivá válásnak. Pontosan emiatt nagy jelentősége van, ki, hogyan bánik aztán vele. A csupasz arcbőr sokakat fiatalít, a borosta vagy szakáll viszont sok esetben intenzívebb férfiasságot és erőteljes kisugárzást ad viselőjének.

A nők többsége tagadhatatlanul odavan a borostáért. A szakáll már egy másik kérdés, ugyanis azt viselni is tudni kell. Egy szépen ápolt szakáll igazán jó szolgálatot tehet, magabiztosságot és erőt sugall, ami biztonságérzetet nyújt a hölgyek számára. A hanyag – de természetesen szintén ápolt – borosta bizony igen vonzó lehet. De mi van akkor, ha mégsem szexi, inkább kínos látvány, ha megtartjuk pár milliméteres arcszőrzetünket?

borosta

Ez akkor lehetséges, ha valakinek hiányos, foltokban gyér, vagy nagyon gyenge az arcán a szőrzet. Ezt lehet sajnos a belénk kódolt genetika számlájára írni, de ugyanúgy, ahogy a hajhullás esetében, más is okozhatja. Akár egy gyógyszer mellékhatásaként is tapasztalhatjuk, vagy az arcbőr valamilyen betegsége eredményezheti. Bármi is áll a háttérben, ilyen borostával sajnos a fent leírt, pozitív jellemzők ellenkezője lép életbe. És ilyenkor már nagy jóindulattal sem nevezhető szexinek vagy férfiasnak a borosta. Sőt, ápolatlan vagy éppen kisfiús külsőt kölcsönöz viselőjének, aki jobban teszi, ha teljesen megborotválkozik inkább.

Annak ellenére, hogy ez nagyon nem hangzik jól, nem szabad elkeserednünk. A foltokban gyér arcszőrzetre ugyanis létezik egy tökéletes megoldás. A hajbeültetés technológiáján alapuló szakállbeültetés véglegesen oldja meg a hiányos arcszőrzet problémáját. Emellett az a legjobb, hogy olyan természetes eredményt ad, mintha mindig is dús borostánk lett volna. Senki nem fogja észrevenni, hogy nem eredetileg alakult így arcunk kinézete.

A beavatkozásnak köszönhetően aztán úgy alakítjuk arcunk szőrzetét, ahogy csak szeretnénk. Növeszthetünk akár nagy szakállat is, de maradhatunk a pár milliméteres borostánál. Az biztos, hogy nem csak külsőnk változik meg, de kisugárzásunk is férfiasabb és szexibb lesz.

 

További információk a szakállbeültetésről

Szakállbeültetés Safe System-FUE módszerrel