Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 337 9787

Ma már a természetes hódít

Mint minden, külsőnkkel kapcsolatos részletnek – legyen az ruha, smink, frizura stb. -, úgy a szemöldöknek is mindig változott a divatja. Míg volt, amikor a zabolátlan, vastag szemöldök hódított, jött bizony olyan korszak is, amikor szinte mindenki cérna vékonyra szedte. Szerencsés módon ma a természetesség a fő irányvonal, de nem mindegy, azt hogyan érjük el.

Akik hódoltak a vékony szemöldök divatjának, legtöbben ezzel sajnos maradandó károknak tették ki a szemeiket keretező szőrzetet. A túlzott szedés után sajnos maradt a keskeny szemöldök. Mikor ezen változtatni akart mindenki, útnak indult a szemöldöktetoválás divatja. Azonban eleinte sajnos ez sem bizonyult túl jó megoldásnak. A régi, satírozós technika egyáltalán nem természetes eredményt adott, így sok esetben még rosszabb lett az összkép.

szemöldöktetoválás

Mára azonban ez a kozmetikai műfaj is kinőtte magát, és a szálankénti tetoválás vette át az uralmat. Mindenképp szebb eredmények születnek azóta, de még mindig számolnunk kell a szemöldöktetoválás hátrányaival. Egyrészt egyszerűen nem lehet minden felületen tetoválni. Vannak olyan bőrhibák, melyekre egyáltalán nem is lenne szabad. Ha ezt valaki figyelmen kívül hagyja, további gondoknak nézhet elébe. Számolnunk kell továbbá allergiás reakciókkal, esetleges nehezen és lassan folyó sebgyógyulással, melyek nem túl apró hátulütői az eljárásnak. Végül természetesen nem mindegy, mennyire szakavatott kezek alá kerülünk, hiszen az eredmény elég tartós, így minden nap szembesülhetünk azzal, ha elrontják szemöldökünket. Ahhoz viszont nem tart ki elég sokáig, hogy ne kelljen újra és újra megcsináltatnunk, ugyanis körülbelül másfél évente ez szükséges.

A mai szemöldökdúsító eljárások közül a szemöldök beültetés nyújtja a legszebb és legtermészetesebb eredményt. Mivel saját hajszálainkat ültetik át, így a végén senki meg nem mondja, hogy nem velünk született adottság a gyönyörűen ívelt, dús és esztétikus szemöldök. Ráadásul ez egy végleges megoldás, és nem kell pár évente újra elvégezni ahhoz, hogy szép maradjon. Nem kopik ki, nem halványul, mint például a tetoválás.

Az eljárás a hajbeültetés technológiáját használja ki. Segítségével elfelejthetjük a gyér, ritkás vagy túl kiszedett szemöldök látványát. A természetesség pedig reményeink szerint mindig hatalmon lesz, ami a divatot illeti, így mindenképpen jól járunk, ha ezt a lehetőséget ragadjuk meg szemöldökünk szépítéséhez.

 

További információk a szemöldök beültetésről

Szemöldök beültetés Safe System-FUE módszerrel