Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 337 9787

Itt a szőrtelenítés szezonja, de van, ahol dúsítani kell inkább

Idén elég nagy hirtelenséggel köszöntött be a nyár, bár még mindig csak tavasz van, elvileg. Ilyenkor előkerülnek a rövidebb ruhák, az ujjatlan trikók, így azok számára is ideje nekiállni a szőrtelenítésnek, akik a téli hónapokban ezt nem tették meg túl sűrűn.

Azonban van olyan rész is a testünkön, ahol inkább az ellentétére lenne szükség. Sajnos hölgyek esetében is beszélhetünk hajhullásról, mely megoldásért kiált, azonban most más területet veszünk górcső alá. Ez pedig nem más, mint a szemöldök.

Míg a szőrtelenítés terén rengeteg különböző módszer közül választhatunk, hogy melyik a legtökéletesebb számunkra, addig a szemöldök dúsításánál nem igazán van sok lehetőségünk. Sőt, legtöbb esetben inkább ártalmas praktikákat lehet találni arra, hogyan varázsoljunk vastag szemöldököt magunknak, melyeket jobb, ha ki sem próbálunk.

dús szemöldök

Ezzel szemben az egyetlen biztos megoldás nem csak elég problémánk orvoslására, hanem végleges eredményt biztosít, így nem is kell máson törnünk a fejünket. A szemöldök beültetés saját szőrzet felhasználásával garantálja, hogy az arcunk karakterét igencsak nagymértékben befolyásoló szőrszálak összessége rendezett és mutatós legyen.

Ma már egyáltalán nem divat a vékony, túlzottan kiszedett, vagy akár csak megrajzolt szemöldök. Helyette a természetes szépséget sugalló, vastag forma hódít most már jó ideje. Éppen ezért lehetünk gondban, ha valaha túlságosan kiszedtük, vagy éppen eleve nem áldott meg minket a sors dús, formás szemöldökkel.

A hajbeültetés elvén alapuló eljárás segít elfeledtetni velünk ezt a problémát. Mindezt teljesen természetes eredménnyel teszi, melyről senki nem fogja tudni megmondani, hogy nem eleve így nézett ki. A szép, ívelt, dús szemöldök pedig arcunk egyik legfontosabb része lesz. Mint egy jó smink, ez is öltözteti arcunkat, és meghatározza annak kinézetét. A beavatkozás mindenképpen szép és végleges eredményt biztosít, így nem kell újra meg újra megoldást keresgélnünk.

A dúsításra tehát a legjobb módszer, amit választhatunk, az a fent leírt eljárás. Utána már csak annyi a dolgunk, hogy – főként az első időszakban – odafigyeljünk a megfelelő kezelésére. Mivel hajszálakról van szó, megfelelő gondozást igényelnek a beültetett szálak. Idővel aztán majd ezek alkalmazkodni fognak az új helyükhöz, és egyáltalán nem lesz több feladatunk vele, mint egy átlagos szemöldökigazításnál.

 

További információk a szemöldök beültetésről

A hajbeültetés elvén alapuló szemöldök dúsítás