Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

A hölgyek egyik gyengéje

Akármennyire is bevett szokás, hogy egy randi előtt a borotva után nyúl egy férfi, a mai divat sokszor azt kívánja meg, hogy inkább csak a hajnyíróval tegyük rendbe az arcszőrzetet. Ugyanis a hölgyek nagy részének a borosta a gyengéje.

A dús arcszőrzet férfias, sármos és lehengerlő látványt nyújthat. Amennyiben a férfi tudja is viselni, akkor kijelenthető, hogy könnyű dolga van. A gyengébbik nem térde ugyanis könnyen megremeg, ha igazán férfias megjelenéssel találkozik.

borosta

Ennek csupán egyetlen kellemetlenség vethet gátat. Ez nem más, mint a hiányos, foltokban gyér arcszőrzet. Aki ilyen adottságokkal rendelkezik, az sajnos nem tudja meghagyni borostáját, vagy megnöveszteni szakállát, hiszen a végeredmény inkább nevetséges lehet, mint férfias. Ez iszonyatos hátrányokat jelenthet azoknak, akik nem a teljesen sima babaarc hívei lennének. Mégis rákényszerülnek, hogy folyamatosan frissen borotváltak legyenek, amennyiben el akarják kerülni a kínos pillantásokat. Még inkább tetézheti ezt a kellemetlenséget, ha az arcon olyan hegek vagy hibák találhatóak, melyek eltakarása így nem lehetséges.

A szakállbeültetés azonban segítségünkre lehet ezekben az esetekben. A hajbeültetésen alapuló eljárás megoldja a problémát a hiányos részek eltüntetésével. Mindezt teljes mértékben természetes eredménnyel garantálja, így a továbbiakban már egyáltalán nem kell tartanunk attól, milyen lesz az összkép, ha meghagyjuk a borostánkat.

A beavatkozás lehetővé teszi tehát, hogy olyan arcszőrzetet válasszunk magunknak, amilyet szeretnénk, mindenféle akadály nélkül. A bőrhibák, a folyamatos borotválkozási kényszer és a foltos arcszőrzet már a múlté lesz. Mi pedig joggal érezhetjük úgy magunkat, mintha kicseréltek volna minket.

A borostás, szakállas megjelenés ugyanis teljes ellentéte is lehet az eddigi, megszokott kinézetünknek. A férfiasság és sármosság mellett önbizalmat kaphatunk, és megízlelhetjük azt is, hogy mennyire szeretik a nők ezt a változást. A sok hiedelemmel ellentétben, miszerint az arcszőrzet szúr, és ez elrettenti a hölgyeket, a gyengébbik nem képviselői inkább odavannak a szexi, ennivaló borostáért.

 

További információk az eljárásról

Szakállbeültetés Safe System-FUE módszerrel