Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Bármelyik megállja a helyét a mai divatban

Egyszerűen nem kopik ki a divatból a férfias arcszőrzet, ami egyáltalán nem is probléma. A barber shop-ok reneszánszukat élik, helyet adva ezzel a férfiak kikapcsolódásának. Bizony, ma már nem csak a nőknek lehet olyan „én idejük”, ahol kedvükre csacsoghatnak a fodrász székében. Igazán férfias “szépülős” program, amikor egy sörrel a kezünkben épp olyan szakállt varázsolnak arcunkra, mely biztosan megremegteti majd a női térdeket.

A lehetőségek tárháza igazán vastagon bővelkedik a különböző stílusokban. Ezek közül biztosan akad legalább egy, melyben magunkra ismerhetünk. Legyen szó a hosszú rövid szakállról, vagy éppen a rövid hosszú szakállról, mindegyik divatosnak számít. Ugyanúgy, ahogyan a bajusz vagy éppen a körszakáll kiemelése az arcunkat borító, rövidebben hagyott borostából. És természetesen itt kell megemlítenünk azt is, hogy a sármos, és soha meg nem unható, teljes borosta sem megy ki soha a divatból.

A sor itt még korántsem ér véget. A szakáll mai trendje egyszerűen szárnyal, és ezt kifejezetten széles palettán teszi. A fazonírozás és a szakáll festése elképesztő erővel építette bele magát a divatteremtés világába. És bizony, ugyanolyan férfias lehet ez is, mint a hanyag borosta. Amennyiben ízléses keretek között maradunk, mindenképp emelheti kinézetünk harmóniáját.

fazonírozott szakáll

Természetesen mindezekhez az is kell, hogy tudjuk viselni a kiszemelt arcszőrzetet. Meg kell találnunk saját stílusunkat, amivel teljes mértékben azonosulni tudunk. Másképp hamis lesz a végeredmény, amivel a külvilág számára is látható divat-bakikat vétünk. Viszont nem lehet elmenni amellett sem, hogy bármilyen szakállat is szeretnénk viselni, ahhoz bizony nem árt, ha van megfelelő arcszőrzet is.

Bár a festéssel sokat lehet segíteni a gyér arcszőrzet okozta problémákon, sajnos a nagyon hiányos borosta még ebben az esetben is kizáró ok lehet. A legjobb és legtermészetesebb megoldást ilyenkor a hajbeültetés technológiáján alapuló szakállbeültetés jelenti. A beavatkozás segítségével szép, egyenletes és dús arcszőrzetet nyerhetünk. Utána pedig már nyugodtan válogathatunk a különböző stílusok között. Legyen az akár fazonírozott vagy inkább természetes.

 

További információk a szakállbeültetésről

Szakállbeültetés Safe System-FUE módszerrel