Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Ha dús borostára, vagy szakállra vágyunk!

Még mindig tombol a borosta, és főként a nagyobb szakáll divatja. Ez nem is baj, hiszen a férfias arcszőrzet nagyon is vonzó lehet. Viselőjének erőt és megbízhatóságot kölcsönöz, ami a gyengébbik nemet is könnyen leveheti a lábáról. A férfiasságot is erősítő szakáll, vagy a szexi borosta nagyon sokaknak jól áll, és igencsak jól is teszik, ha ezt a megjelenést választják.

De mi van akkor, ha az arcszőrzet erre nem alkalmas? Ebben az esetben sajnos nem érjük el vele azt a hatást és kinézetet, amit szeretnénk. Sőt, sokszor inkább az ellenkezője történik. A hiányos, foltokban növő arcszőrzet ugyanis inkább kisfiús, és a ritkásabb részek bizony rontják az összképet.

arcszőrzet

Előző cikkünkben már megismerhettük a hajbeültetési eljárás egy másik felhasználási lehetőségét, a szemöldök beültetést. Azonban ez a tökéletesített módszer nem csak az említett részeken alkalmazható. A ritkás szemöldökű hölgyek – vagy éppen urak – mellett bizony a hiányos arcszőrzettel rendelkezőknek is segíteni tud a módszer.

A beavatkozás alapelve tehát itt is ugyanaz, mint a hajbeültetésnél. A szakállbeültetés során szintén saját donorterületeinkből – általában tarkótájról – nyernek ki hajszálakat, melyeket aztán pontos precizitással ültetnek át az arc szőrhiányos területeire. Itt is nagyon fontos szerepet kap az, hogy a végeredmény teljesen természetes hatású legyen. Ezzel elérjük, hogy olyan dús arcszőrzetet kapjunk, mintha eleve ilyen sűrű borostával áldott volna meg minket a sors.

Az eljárás után természetesen itt is számítanunk kell arra, hogy első körben a beültetett szálak ki fognak hullani. Ez egy természetes folyamat, éppúgy, mint a hajbeültetésnél is. Ezt követően azonban újra fognak aktiválódni a szálak, és körülbelül 3-6 hónap múlva már látható lesz a végleges eredmény is.

A szakállbeültetés után már csak azzal kell majd törődnünk, hogy pontosan milyen fazon illik hozzánk, milyen formában viseljük ezt a férfias „ékszert”. A gyér részek eltűnnek, így már nem lesz akadálya, hogy dús borostával, esetleg hosszabb szakállal jelenjünk meg. Elképzeléseinknek már csak a stílusunk és fantáziánk szabhat gátat. Az, hogy milyen formára borotváljuk arcszőrzetünket, már csak rajtunk múlik, a saját adottságok már nem szólhatnak bele a férfias összképbe.

 

További információk a szakállbeültetésről

Szakállbeültetés S.A.F.E. System-FUE módszerrel