Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Mennyi mindent adhat a hajbeültetés?

A hajbeültetés nem csak egyszerűen egy eljárás, mely segít legyőzni a kopaszodást. Sokkal több annál. Képes visszaforgatni az idő kerekét, hogy újra gondtalanul nézhessünk bele a tükörbe reggelente.

Az idő múlásával rengeteg olyan változással kell szembesülnünk, melyekre soha, senki nem tud igazán felkészülni. A ráncosodás és a haj ritkulása bizony mindenkinél felüti a fejét előbb vagy utóbb. Mindegyik egy természetes öregedési folyamat, ennek ellenére senki nem örül neki, amikor elkezdődik. Éppen ezért akkor is, ha úgymond normális időben tapasztaljuk ezeket a tüneteket, ugyanúgy felkészületlenül érhetnek minket, és nehéz elfogadni őket. De mi van akkor, ha ez az idő sokkal hamarabb eljön, mint gondolnánk?

öregedés

A genetika bizony nagyon sokszor belekever a levesünkbe. Sokakat akár már a húszas éveikben megkörnyékezi a kopaszodás. És sajnos a hajritkulás hatására rengetegen néznek ki jóval idősebbnek, mint ahány évesek. De nem csak emiatt érzik rosszul magukat a bőrükben a korán kopaszodók. Ez a folyamat gyakran együtt jár az önbizalom csökkenésével is, még több kárt okozva életünkben. De mit lehet tenni ellene?

A drága és felesleges kozmetikumok és csodaszerek helyett létezik egy megoldás, mely végleges segítséget tud nyújtani minden kopaszodónak. A fent említett hajbeültetés úgy varázsolja vissza régi hajkoronánkat, hogy közben vissza is pörgeti az időt. Aki korán kopaszodott, az újra saját korának és stílusának megfelelő frizurát hordhat. Akinek pedig tényleg az idősödéssel kezdett ritkulni a haja, szinten letagadhat jó pár évet a beavatkozás után. Így újra fiatalosabbak lehetünk, ezzel együtt pedig rengeteg pozitív, egyéb változást is tapasztalhatunk. Az önbizalom növekedésével magánéletünk is rendeződhet. Hiszen újra jól fogjuk érezni magunkat a bőrünkben, amit a külvilág is hamar észre fog venni.

Ráadásul a hajbeültetés eredménye teljesen természetes. Így olyan lesz, mintha soha nem is kellett volna tapasztalnunk a kopaszodás kellemetlen velejáróit. Mivel a beavatkozás végleges segítséget ad – hiszen az új helyükön ugyanúgy fognak viselkedni a hajszálak, mint az eredeti donorterületen -, ezért újabb hajhullástól nem kell tartanunk a beültetett részeken. Élvezhetjük tehát az életet fiatalosabban és boldogan!

 

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés Safe System-FUE módszerrel