Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Dr. Pataki Gergely I-PRF kezelésen

A Premium Hair Klinika főorvosa, dr. Pataki Gergely saját bőrén is érzi, hogy milyen az, amikor gyérülni kezd a hajzat. Éppen ezért döntött úgy, hogy miután rengeteg páciensen segített már, most ő is beül abba a székbe, mely mindenki számára nagy reményeket ad. Ugyan még csak a frontvonal megritkulásáról van szó, így egyelőre nem a hajbeültetést hívta segítségül, hanem az I-PRF terápiát.

Ez a terápia nem csak a meglévő hajzat megerősítésére szolgál, hanem szerencsés esetben még az alvó állapotban lévő tüszőket is aktiválja. Így nem csupán megállíthatja a hajzat gyérülését, hanem serkentheti is a hajnövekedést. Ezen kívül az i-PRF eljárás alkalmas a hegek kezelésére is, így ezt az erősségét szintén igénybe vette a főorvos. Egy korábbi sérülés nyomainak enyhítésére alkalmazták a kezelést nála.

i-prf terápia dr. pataki gergely

A frontvonal megerősítéséhez minimum három alkalomra lesz szükség ahhoz, hogy Pataki doktor úr a kívánt eredményt kaphassa. A terápiát a Premium Hair másik orvosa, dr. Szabó Máté végezte el rajta, aki a kezelés során elsőként egy újdonságot is kipróbálhatott a főorvoson. Ez nem más, mint az úgynevezett Comfort-in tűmentes érzéstelenítés, ami újabb könnyebbséget jelent, és – ahogy a nevében is rejlik – még komfortosabbá teszi a beavatkozásokat. Ugyanis ez a fajta lehetőség számos más kezelés során ugyancsak alkalmazható, mint például hajbeültetés esetén is.

A Comfort-in rengeteg előnnyel bír, melyek mind közelebb vihetik azokat is a hajzat kezeléséhez, akik eddig féltek az érzéstelenítéstől. Hiszen tudni lehet, hogy talán ez a legkellemetlenebb része az összes beavatkozásnak, mivel a továbbiakat már nem érezzük. Akik félnek a tűtől, illetve – az akár másnak apróbb fájdalmaknak tűnő – szúrásoktól, azok eddig bizony nehezebben szánták el magukat a lépésre. De nézzük is akkor meg egy kicsit közelebbről, mik is ezek az előnyök.

Elsőként tehát megemlíthető, hogy nem kell többé tartanunk a tűtől. Az érzéstelenítés a hagyományos eljárásokhoz képest jelentősen mérsékli az azzal járó diszkomfort érzetet. Nagyon gyors, akár egy kattintás, egy másodperc sem kell ahhoz, hogy túl legyünk rajta. Emellett sokkal hatásosabb a permetező szerű, szétszóró módszernek köszönhetően. Mivel kisebb a szöveti struktúrák sérülésének esélye, és ezzel együtt egyenletesebb szöveti elosztást tudunk elérni a technika segítségével.

Comfort-in érzéstelenítés

Nagy előnye az is, hogy teljesen biztonságos, hiszen maradéktalanul kizárja azoknak a kisebb és nagyobb baleseteknek a lehetőségét, melyeket a tűszúrás okozhatna. Itt nem csak a sérülésekre, hanem az azzal együtt járó fertőzések lehetőségére is gondolhatunk. Mindemellett ez az érzéstelenítési módszer – a gyorsaságának köszönhetően – lecsökkenti a beavatkozás teljes idejét, hiszen sokkal hamarabb túl lehetünk a kezelések ezen részén.

Ennyi újdonsággal egyszerre ritkán futhatunk össze, de a Premium Hair Klinikán ez is megtörténhet. Főorvos a páciensek székében, kizárólagos és még mindig újdonságként tekinthető terápia, valamint az ehhez alkalmazott, vadonatúj érzéstelenítés alkalmazása. Ezek összességéből csak jó sülhet ki, mint ahogyan abból is, ha felkeressük a Klinikát, amennyiben bármilyen problémánk van hajzatunkkal. A haj megerősítéséhez, a hajhullás megállításához, illetve a maradandó kopasz foltok eltüntetéséhez is megoldást kaphatunk. Ezt már csak tetőzi az, hogy mindezekhez egy tűmentes és gyors érzéstelenítés is igényelhető.

Képek az i-PRF kezelésről

  • tűmentes érzéstelenítés dr. pataki
  • dr. Szabó Máté
  • i-prf terápia
  • i-prf terápia
  • dr. Szabó Máté
  • i-prf terápia

További információk az I-PRF terápiáról

I-PRF terápia akár egyedüli, akár kiegészítő kezelésként