Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 337 9787

A hölgyek számára is tökéletes eljárás!

Bár említettük, hogy a kopaszodás leginkább a férfiakat érintő probléma, sajnos akad ilyen gond a hölgyek körében is. Nagyobb számban azonban mégsem a hajzatukkal van bajuk, hanem testük más tájékán, ha szőrproblémákról beszélünk.

Míg egyes részeinken inkább megszabadulnánk tőlük, addig a szemöldökünknél bizony sokunknak elkelne egy kis dúsítás. Erre pedig van lehetőség, hiszen a hajbeültetés technikája tökéletesen alkalmazható szemöldök beültetésként is. Így ez a kiforrott eljárás nem csak az uraknak tud segíteni, és nem csak a hajritkulásban szenvedőknek.

szemöldök beültetés

A ritkás szemöldöknek leggyakrabban saját magunk vagyunk az okozói. Ugyanis elegendő hozzá, ha korábban túlságosan kiszedtük formázás közben, akár valami régebbi divatot követve, akár csak téves megfontolásból. De ugyanúgy okozhat gyér szemöldököt – akárcsak a hajzatnál – a genetikai öröklődés is. Ezen felül beszélhetünk ebben az esetben is a stresszről, valamilyen balesetről, traumáról, akár egyes orvosi terápia mellékhatásáról vagy valamilyen egyéb betegség káros hatásáról, amikor az okokat keressük. Egy a lényeg, amennyiben formátlan, ritkás vagy túl rövid szálú szemöldökünk, az esztétikailag nagyon zavaró lehet.

Mivel a szemöldökünk az arcunk egyik legfontosabb eleme, így érthető, hogy ez a jelenség nem hagy nyugodni bennünket. A szemöldök beültetés segítségével garantált megoldást kaphatunk problémánkra. Ugyanúgy, mint a hajnál, ebben az esetben is általában a tarkótájról nyernek ki ép és egészséges hajszálakat. Ezeket ültetik aztán át precíz eljárással a kívánt, ritkás helyekre. Mindez a megfelelő irányban és a kívánt sűrűségnek megfelelően történik.

A végleges eredményt körülbelül 6-12 hónap elteltével láthatjuk majd. Egyetlen dologra kell csak figyelnünk ezek után. Mivel ezek a szálak eredetileg frizuránk alkotóelemei voltak, kezelést igényelnek a szemöldök területén. Ez azt jelenti, hogy szemöldökünk igazításához alkalmanként trimmelés lesz szükséges. De ennyi munka semmi ahhoz a gyönyörű és természetes eredményhez képest, ami végre szép keretet ad arcunknak.

 

További információk a szemöldök beültetésről

Szemöldök beültetés S.A.F.E. System-FUE módszerrel