Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 337 9787

A válasz nagyon egyszerű!

Nem, egyáltalán nem egy új sminkelési technikáról van szó. És nem is olyan termékekről, melyek leígérik a csillagokat is az égről, majd sehogy sem azt a látványt kapjuk a tükörben, amire számítottunk. Egy olyan megoldásról beszélünk, amely tényleg természetesen és véglegesen oldja meg a ritkás szemöldök problémáját.

A gyér szemöldök mögött sokféle ok állhat. Lehet akár saját adottság, hogy szemeinket csak vékony, nem igazán formálható, gyenge szemöldök keretezi. Ám legtöbben azért elégedetlenek szemöldökükkel, mert egyszerűen vagy ügyetlenségüknek, vagy egy korábbi divat követésének köszönhetően túlságosan kiszedték azt.

A megoldások tárháza rengeteg buktatót rejt azonban. A különböző sminkes termékek sosem fognak olyan természetes eredményt adni, amilyet szeretnénk. Még a tetoválás sem, annak ellenére, hogy a szemöldöktetoválás ma már sokkal kiforrottabb és jobb cipőben jár, mint pár évvel ezelőtt. De akkor mi is lehet a tökéletes megoldás?

természetes szemöldök

A válasz a hajbeültetés technikáján alapuló szemöldök beültetés. Ezen az eljáráson elegendő, ha egyszer átesünk. Utána ugyanis egy életre szóló, gyönyörű, dús szemöldökünk lesz. Persze, csak ha vigyázunk rá, és nem szedjük ki ismét túlságosan. A beavatkozás saját hajszálak alkalmazásával adja meg szemöldökünk szép ívét és teltségét. Éppen ezért lesz teljesen természetes a hatás, hiszen az átültetett szálak nem idegenek. Ezt a hatást fokozza az is, hogy az eljárás során minden egyes szál beültetése precíz odafigyeléssel zajlik, a növekedési irányok tökéletes betartásával.

Nem kell tehát folyamatosan költenünk a különböző szemöldökrajzoló termékekre, és egyéb próbálkozásokra. Elég csak egyszer beülnünk a profi és minden szempontra külön koncentráló kezek alá, melyek esztétikus, gyönyörű és dús szemöldököt varázsolnak nekünk. Ezek után már csak annyi a dolgunk, hogy gondosan adjuk meg szemöldökünknek a törődést. Eleinte – mivel hajszálakról van szó – még ügyelnünk kell a beültetett rész karbantartására. Később azonban már csak a szokásos formázás lesz szükséges. Ezek az apróságok azonban kellemes időtöltést jelenthetnek majd, hiszen mindig szembesülhetünk a már tökéletes, és nem gyér szemöldökünk szépségével.

 

További információk a szemöldök beültetésről

Szemöldök beültetés Safe System-FUE módszerrel