Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Nem véletlenül dönt számos híresség a hajbeültetés mellett

Bár sokan valamiért még mindig letagadják, több sztár is büszke arra, hogy frizurája újra a régi. Nincs is miért tagadni ezt, hiszen sokkal inkább követendő példa, ha valaki kiáll saját megjelenése és stílusa mellett. Ehhez pedig rendkívül fontos a hajviselet is, már, ha éppen nem a kopaszság lesz a saját védjegyünk.

Utóbbiak nem annyira népes táborát képviseli például Dwayne Johnson, akit már el sem tudnánk képzelni nagy hajjal. Pedig annak idején volt neki, mégis, vele akkor bánt jól a sors, mikor elkezdett kopaszodni. A férfiasságot azonban sajnos nem mindig erősíti a haj gyérülése. Sőt! Legtöbb esetben inkább elveszítik azt miatta, amitől vonzónak és szexinek érzik magukat. Vagyis az önbizalmukat.

Bizony, ez a jelenség még a sztárok életében is előfordulhat. Sőt mi több, náluk a kinézetnek még inkább fontos szerepe van. Hiszen megjelenésük nagyban befolyásolja, milyen karaktereket kapnak. Igen, persze, a mai világban már mindent el lehet érni maszkokkal és tökéletes smikeléssel. Azonban mégis kiemelkedő fontossággal bír a saját kinézet is. Nem beszélve a rajongók táboráról, akik tulajdonképpen elvárják, hogy a színész jól nézzen ki.

hajbeültetés sztár

Képzeljük csak el például Matthew McConaughey-t vagy a Doktor House sztárját, Hugh Laurie-t, ahogy hagyják, hogy a kopaszodás eluralkodjon fejtetőjükön. A sor természetesen itt korántsem ér véget, nem beszélve a hazai vonalról sem. Ugyanis ezt az eljárást egyre többen alkalmazzák, hogy megőrizzék sármos fiatalságukat és kifogástalan megjelenésüket. Ez nem véletlen, hiszen a hajbeültetés végleges eredményt biztosít. És ami a legjobb, hogy már nem csak a sztárok számára elérhető.

A Premium Hair Klinikán megforduló összes kopaszodó hatalmas segítségként éli meg a hajbeültetés nyújtotta megoldást. Ráadásul saját zsír-, illetve most már I-PRF terápiával kiegészítve a hajbeültetést, éllovasként kínál még több lehetőséget, és még tökéletesebb végeredményt a Klinika. A hazai hírességek közül Berki Krisztián is az első kombinációt választotta.

További információk a hajbeültetésről és a kiegészítő terápiákról

Hajbeültetés saját zsír-, illetve I-PRF terápiával kiegészítve