Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Vegyük sorra a kívánságokat!

Szilveszterkor a legtöbben átgondoltuk, milyen volt az évünk. Milyen sikerek, milyen kudarcok tarkították az előző 365 napunkat. Milyen vágyainkat sikerült megvalósítani, és milyeneket nem. A számvetést aztán újabb fogadalmak és kívánságok követik. Ezek közül még mindig a kinézettel kapcsolatosak járnak az élen.

A fogyást szinte mindenki beleveszi az új esztendő céljai közé. Ehhez biztosan hozzájárul az ünnepi időszak, a maga hízókúrájával együtt. De nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy a kívánságok beteljesüléséért bizony tenni kell, nem is keveset. A kinézetünk másik legfontosabbnak mondható része a frizura. És bár sokan el tudják intézni a megújulást egy fodrásznál tett látogatással, sajnos igen sokan akadnak, akik ezzel a lehetőséggel nem tudnak élni.

Ők a kopaszodók táborát erősítik, és legtöbben egyre frusztráltabbak emiatt. A hajhullás nem csak megjelenésünk szempontjából jelent negatív folyamatot. Bizony komoly lelki károkat is képes okozni, ezért egyáltalán nem szabad félvállról venni, ha valaki nem képes beletörődni a nem várt változásba. Mivel a kopaszodás elleni küzdelem legtöbbször vereséggel ér véget, ezért nem árt, ha tudjuk, hogyan kéne felvenni a harcot ellene.

kopaszodás

Az öröklött jellegű hajgyérülés szinte legyőzhetetlen, csak akkor tudjuk késleltetni, ha időben lépünk. Visszafordítani azonban akkor sem lehet. Egyetlen igazi ellenszere van, a hajbeültetés. Ez az eljárás viszont biztos siker, és véglegesen számol le a kopasz területek uralmával. A legnehezebb azonban talán az, hogy rászánjuk magunkat. Ilyenkor jól esik egy kis ösztönzés, vagy épp saját magunk felbujtása, hogy lépjünk. Az újév alkalmával nem is találhatnánk jobb időpontot arra, hogy megfogadjuk magunknak, teszünk a minket annyira zavaró, kialakult helyzet ellen.

A Premium Hair idén is várja mindazokat, akik tényleg fel szeretnék venni a kesztyűt a kopaszodással szemben. A kiforrott technológia, a professzionális eszközök, a precíz munka és a szakavatott, minden apró mozzanatra odafigyelő kezek biztosítják, hogy a hajbeültetés kiütéssel győzzön a végén. Valósítsuk meg tehát kívánságunkat, és vessünk véget a hajhullás okozta összes kellemetlenségnek! Aztán, ha már belekezdtünk, vegyük sorra a többi fogadalmat is…

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés Safe System-FUE módszerrel