Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

ÚJ ORVOS A FEDÉLZETEN, ÚJ KEZELÉS A PALETTÁN!

A Prémium Hair Klinika egy újabb, rendkívüli szakmai háttérrel, precíz hozzáállással és kiemelkedő tudásával felvértezett kollégát tudhat csapatában. Dr. Szabó Máté februártól erősíti a Klinika eddig is erős közösségét, ezzel együtt pedig egy újabb kezelés is elérhetővé válik a kopaszodás kellemetlenségeinek megfékezésére.

„A hajbeültetés során alkalmazott manuális precizitás mellett, kiemelkedő fontosságot tulajdonítok a beavatkozást megelőző korrekt konzultációnak, valamint a hajhullás kezelésére nyújtott megfelelő regeneratív terápiák kiválasztásának.” – olvashatjuk dr. Szabó Máté bemutatkozásában. Hogy pontosan mire is gondol, amikor a terápiákat említi? Milyen új lehetőség indul ezzel útjának – elsőként és kizárólagosan, ami a hajgyógyászati és rekonstruktív esztétikai sebészeti beavatkozásokat illeti – a Klinika életében?

„Az I-PRF terápia a sebgyógyulás, érújdonképződés és kötőszöveti regeneráció elősegítésének egyik leghatásosabb, korszerű módja, annak is injektábilis változata, amelyet tűvel juttatunk a kezelendő területre.” Ehhez persze ismernünk kell a PRF jelentését is, mely a következő: fehérvérsejtekben és vérlemezkékben gazdag komplex fibrin mátrix. Nyilvánvalóan egy laikus ezzel sem lesz sokkal közelebb a terápia lényegének megértésében, ezért nézzük meg, mit is jelent ez pontosan, és mire jó ez a kezelés.

i-prf terápia

A PRP, vagy más néven Drakula terápiaként is elhíresült kezelést már nagyon sokan ismerik. Abban az esetben is saját vérrel dolgoznak, azonban az I-PRF ennek a korszerűsített és még továbbfejlesztett változata. „Elkészítéséhez a páciens saját vénás vére szükséges, melyet véralvadásgátlók hozzáadása nélkül centrifugálunk. Így az eljárás a PRP-vel szemben tényleg nem tartalmaz külső kemikáliákat. Az I-PRF nem csak a vérlemezkékben található növekedési faktorok, citokinek lassú felszabadítása révén fejti ki érújdonképző és revitalizációs hatását, hanem az előállított fibrin mátrixban található fehérvérsejtek is hozzájárulnak a regenerációs folyamatok beindításához. A módszer célja, hogy a vérben található sejtek épen maradjanak és megőrizzék aktivitásukat.” – tudjuk meg a Premium Hair Klinika újdonsült orvosától.

Ez az eljárás kifejezetten előnyös hatással bír a meglévő hajzat megerősítésében. Emellett hajbeültetés során is alkalmazhatjuk, annak kiegészítő kezeléseként. Ebben az esetben ugyanis az átültetett hajszálak túlélési esélye nő, ezzel együtt gyorsabb lesz a regeneráció is. De kombinálhatjuk ezt az alternatívát saját zsír terápiával is, így a lehetőségek tárházának kapuja tényleg igen szélesre nyílhat előttünk. Legyen szó egyedüli, vagy kombinált kezelésről, biztosak lehetünk abban, hogy hajzatunk számára a leginkább kedvező segítséget kapjuk majd.

További információk az I-PRF terápiáról

I-PRF terápia akár egyedüli, akár kombinált kezelésként