Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Miért döntsünk a hajbeültetés mellett?

Bár már önmagában az is elegendő válasz lehet, hogy azért, mert a hajbeültetés egy végleges és biztos megoldás, azért akad még pár tényező, ami szintén az eljárás mellett szól. Ha ezeket figyelembe vesszük, akkor biztos, hogy elszáll minden kételyünk, és amennyiben változtatni szeretnénk, nem lesz kérdés, hogy ez a legjobb megoldás kopaszodásunkra.

Először is nagyon fontos megemlíteni, hogy a hajátültetési eljárás mindenkinél teljesen személyre szabott. A beavatkozást megelőző konzultáció alkalmával – melynek fontosságáról egy korábbi cikkünkben olvashattak – minden részlet tisztázódik. Vagyis, hogy mennyi hajszálra lesz szükség, milyen állapotú a donorterület, mekkorák a kopasz részek, hol helyezkedjen el majd a hajvonal stb. Ez mind arra szolgál, hogy a végeredmény olyan legyen, ami nekünk megfelelő.

Az eljárás alatt, a precíz eszközöknek és a professzionális szakértelemnek köszönhetően ki tudják válogatni, hogy mely hajszálak kerüljenek átültetésre. Ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy a gyengébb, vagy akár az ősz hajszálak nem kerülnek majd a beültetett szálak közé.

hajbeültetés

Aki esetleg fél a fájdalomtól, vagy a tűtől, az is megnyugodhat. A hajbeültetés során csak a legelső érzéstelenítő injekciót érezhetjük, ami csak apró kellemetlenséget jelent. Utána az eljárás teljesen fájdalommentes. Nem kell számolnunk mellékhatásokkal sem, csupán a természetes gyógyulás velejáróival. Ez lehet egy kis bőrpír, viszketés, esetleg pattanások megjelenése, de ennyivel meg is úszhatjuk az egészet. Ha pedig figyelembe vesszük a végeredményt, bizton állítható, hogy ilyen kevés kellemetlenség kicsi ár ahhoz képest, hogy milyen változást értünk el.

És el is érkeztünk talán a legfontosabb részlethez: hogy ez a beavatkozás milyen eredményt képes nyújtani. A hajszálak növekedési irányától kezdve a saját hajvonal kialakításáig minden azt segíti elő, hogy a végeredmény teljesen természetes hatást keltsen. Emellett pedig az átültetett hajszálak pontosan ugyanúgy viselkednek majd, mint eredeti helyükön. Ez azt jelenti, hogy nem kell félnünk újabb hajhullási hullámtól a beültetett részeken – természetesen a teljes gyógyulás után. Éppen ezért jelenthető ki, hogy az eljárás egy végleges megoldást ad.

A hajátültetés legnagyobb erőssége tehát az, hogy egy biztos segítséget jelent, de a fentiekre tekintve azt is láthatjuk, mennyi apró mozzanat miatt lesz az eredmény tökéletes. Ezért mindenki számára ajánlott, hogy belevágjon, aki kopaszodással küzd.

További információk a hajbeültetésről

Safe System-FUE hajbeültetés