Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Változzunk és változtassunk!

Megjelenésünkön, kisugárzásunkon és saját önbizalmunkon is rengeteget változtat egy-egy frizura. Emellet önkifejező szerepe is van, hiszen sokat árul el rólunk, milyen hajzatot választunk magunknak. Sokszor épp egy nagy változás késztet minket arra is, hogy frizurát is váltsunk. Ilyen lehet például egy válás vagy szakítás, vagy akár éppen egy új kapcsolat kibontakozása, melynek hatására szinte mindenki úgy érzi, változtatni akar a külsején is. Ez egy természetes lelki folyamat, melyet aztán cselekvés követ.

frizuraváltás

De mi van akkor, ha erre nem vagyunk képesek? Azok számára ugyanis, akik nem rendelkeznek megfelelő hajmennyiséggel, sajnos csak hiú ábránd marad a dús és változtatható hajkorona. Ez főként a férfiakat érinti, hiszen az ő körükben gyakori a genetikai jellegű, maradandó nyomokat hagyó kopaszodás. Sokan ilyenkor beletörődnek, és inkább az örök kopaszságot – ezzel együtt pedig a frizura változtathatatlanságát – választják.

De ezt nem mindenki tudja megtenni könnyen. Hiszen a legtöbb embernek nem áll jól a kopaszság. Ez pedig nyilvánvaló frusztráltsághoz és sajnos idővel önbizalomhiányhoz vezethet. A negatív lista pedig ezzel korántsem ér véget.

És most térjünk egy kicsit vissza cikkünk elejéhez. Az tehát teljesen bevett szokás, hogy ha lezárul egy-egy korszak, vagy valami nagy változás jön életünkbe, akkor sokszor variálunk a külsőnkön is. Legyen szó akár egy munkahelyváltásról, egy költözésről, vagy éppen a fent említett, párkapcsolati változásokról, sokan annyira megváltoztatják kinézetüket, mintha kicserélték volna őket. Miért ne lehetne ezt fordítva alkalmazni?

Vagyis ahhoz, hogy új fejezetet nyithassunk, először kell valami változás. Akinek az életét már jó ideje a kopaszodás keseríti meg, és úgy érzi, még mindig nem tudja elfogadni, akkor annak itt az ideje, hogy változtasson! A hajbeültetés nem csak megoldja ezt a problémát, hanem mindezt véglegesen teszi. Így újra olyan frizuránk lehet, amilyet csak szeretnénk, a hajszálaink száma ezt már nem fogja befolyásolni. A változtatással mindenképp változik is az életünk, az pedig nem is kérdés, hogy jó irányba. Akik a hajbeültetésnek köszönhetően visszakapták régi hajzatukat, azok azóta egy vidámabb és önbizalommal teli korszakot indítottak el életükben.

 

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés Safe System-FUE módszerrel