Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Hajbeültetés kiegészítő kezeléssel

Mint tudjuk, a hajbeültetés lett mára a legjobb és egyben legbiztosabb megoldása az öröklött jellegű kopaszodásnak. Míg a régi technológiák korántsem hoztak olyan eredményeket, melyre a páciensek vágytak, ma már rendkívüli hatékonysággal végezhető el a beavatkozás. Főleg, ha kiegészíti egy olyan kezelés, mint a saját zsír terápia.

A mai hajbeültetés már egy teljesen kiforrott módszer. Profizmust és egyben professzionális eszközök használatát kívánja meg. Így nem csak az eljárásban, hanem a további részletekben rejlik kimondhatatlan ereje, mellyel véget vethetünk a kopaszodás kegyetlen és maradandó jeleinek. A tökéletesített eszközöknek köszönhetően nem marad fenn semminemű hegesedés, így tehát nem is lesznek látható jelei, hogy átestünk egy ilyen beavatkozáson. Egyedül a dúsabb és megmaradó hajkorona lesz a mutatója ennek, melyet szintén csak a közvetlen környezetünk él majd meg változásként. Ugyanis az eszközök számlájára írható az is, hogy segítségükkel még a haj növekedési irányát is szabályozni tudjak, így garantálva a teljesen természetes végeredményt.

Dús haj

A profizmus természetesen elengedhetetlen ahhoz, hogy a precíz eszközök a lehető legjobb kezekben keljenek életre, és érjék el majd a kívánt végeredményt. A S.A.F.E.-System FUE módszer így már magában is egy rendkívül hatékony – elemzések szerint 94%-os eredményt adó – eljárás. Ezt tudja még jobban felülmúlni a Premium Hair csapata, dr. Pataki Gergely vezetésével. A beavatkozás kiegészítő kezeléseként ugyanis a saját zsír terápiát alkalmazzák, mellyel nyugodtan kijelenthető, hogy élen járnak hazánkban. Ezzel a hatékonysági ráta már majdnem eléri a 100%-ot.

A saját zsírból kinyert őssejteket juttatják vissza a hajbeültetés során kezelt fejrészekbe. Ezzel növelik a gyógyulás iramát, az új hajszálak növekedését gyorsítják, valamint rendkívül lecsökkentik a hegesedés kialakulásának lehetőséget is. Összefoglalva, sokkal gyorsabb gyógyulásra, és még biztosabb, tökéletesebb végeredményre számíthatunk. Érdemes tehát ennek a két eljárásnak a kombinációját választani, hogy még nyugodtabban és magabiztosabban indulhassunk el a változás útján, melynek végén biztosak lehetünk az elégedettségben, és persze a kopasz foltok nélküli hajkoronában is.

 

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés saját zsír terápiával kiegészítve