Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Kiegészítő kezelés a Premium Hair Klinikán

A saját zsír terápia egyfajta áttörésnek számít a hajbeültetés területén, hiszen eddig teljesen más ágazatokban alkalmazták. Működésének elvét tekintve azonban tökéletes segítséget jelent a kopaszodás megbízható orvoslásának kiegészítésében is.

saját zsír terápiaA saját zsír visszatöltését eddig főként az arcfiatalításban alkalmazták. Segítségével ugyanis idegen anyag felhasználása nélkül érhető el a gyors változás. Saját zsírral feltölthető például az alsó szemhéj területe, eltüntethetjük vele a szemöldökök közti haragos ráncokat, de akár az orr melletti redőktől is megszabadulhatunk.

Szintén saját zsír terápiát lehet alkalmazni porckopás ellen, ami sok esetben elkerülhetővé teszi, hogy protézis beültetéssel tudják csak megoldani a különböző problémákat. Ízületi betegségek, fájdalmat okozó gyulladások, illetve porckopás orvoslásában is alkalmazható a kezelés.

A hajbeültetést tekintve a terápia ugyanúgy működik, mint más területeken. Első lépésként zsírleszíváson esik át a páciens. Ez általában a has tájékáról történik. Majd ezt követően a leszívott zsír egy speciális tisztításon és koncentráláson megy keresztül. Így majd a hajzatnak különösen fontos alkotóelemeket juttatják vissza fejbőrünkbe, melyek igencsak jótékony hatással bírnak mind a hajszálak erősségét, mind a növekedést tekintve.

A saját zsírban ugyanis őssejtek találhatók, melyek stimulálják a hajzat növekedését. Mivel ez igaz a beültetett szálakra, és a meglévő, de alvó fázisú hajhagymákra is, ezért kifejezetten sikeres hatást érhetünk el a női és férfi hajhullás kezelésében, valamint kiegészítő eljárásként a hajbeültetés előtt alkalmazva. Az őssejtek mellett a saját zsír még hormonokat, növekedési faktorokat és úgynevezett citokineket – vagyis információátadó molekulákat – is tartalmaz. A természet által kombinált, és a speciális koncentráláson átesett összetevőknek köszönhetően csökken a férfi nemi hormonok töménysége, ezáltal pedig a szövetekben megtalálható tesztoszteron szint is. Mivel ez az egyik fő okozója a férfias jellegű kopaszodásnak, mindenképpen pozitív hatást várhatunk tehát a kezeléstől.

sajat zsir

Ráadásul A fejbőrbe juttatott saját zsír növeli az érfalak anyagcseréjét, így jobb véráramlást biztosít, ami elősegíti a gyorsabb gyógyulást. Ezen felül a gyulladásos folyamatokat is kedvezően befolyásolja a kezelés, így egyrészt megelőzi a további hajhullást, másrészt segíti a hajbeültetés utáni felépülést. A terápiának köszönhetően gyorsabb hajnövekedésre és gyógyulásra, kevesebb hegre és tökéletesebb eredményre számíthatunk.

További információk a hajbeültetésről és a terápiáról

Hajbeültetés Safe System-FUE módszerrel és saját zsír terápiával

2 Comments

 • Varadi Andrea
  Posted 2018-04-04 19:21 0Likes

  Üdvözletem!
  Erdeklodni szeretnék mivel nekem teljesen elhulott a hajam vannak hajszalaim a fejtetomon kicsik nagyok de nem sok.Olvastam ezt az uj eljarast a zsirral torteno terapiat és azt szeretném kérdezni hogy nekem lehetseges e ?koszonom. elore is a valaszat.
  Tisztelettel:Andrea

  • Premium Hair
   Posted 2018-04-05 13:07 0Likes

   Kedves Andrea!

   Mindenképpen szükséges lenne egy előzetes személyes konzultáció, hogy megvizsgáljuk a hajhullás okát és a megfelelő terápiát alkalmazzuk rá. Kérjen időpontot a 06 20 337 9787 telefonszámon, köszönjük érdeklődését.

Comments are closed.