Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Nem kevesen választják ezt a megoldást

A közéleti személyiségek, akik minden nap szerepelhetnek a médiában, igen nagy hangsúlyt fektetnek a megjelenésre – jobb esetben. Éppen ezért nem mindegy nekik az sem, hogy milyen frizurával jelennek meg eseményeken, vagy a képernyőn. És ez természetesen nem csak a hölgyekre igaz.

wayne rooney hajbeültetés

A férfiak egyik legnagyobb vonzereje lehet a tökéletes hajzat és borosta, vagy szakáll. A gyérülő frizura viszont nagyot ronthat az összképen. Nem mindenki olyan szerencsés ugyanis, mint például Bruce Willis, akinek egyáltalán nem jelentett gondot a kopaszodás. Bár előbb is megtehette volna, de idővel a teljes kopaszságot választotta, ami igazán jól áll neki, és illik amúgy is férfias karakteréhez. Másoknál viszont egyáltalán nem a férfiasságot emeli ki, ha gyérülni kezd hajzatuk. A legtöbb embernél öregítő és abszolút nem előnyös a változás.

Rengeteg világsztár választotta éppen ezért segítségül a hajbeültetést, mivel ez az eljárás az egyetlen biztos megoldás a kopaszodás térnyerő foltjainak megszüntetésére. Közülük persze sokan titkolják, és tagadják, hogy ilyen beavatkozáson estek volna át. A többség azonban már nyíltan vállalja, hiszen semmi szégyellni való nincs benne. Ráadásul a képek sosem hazudnak.

Hajbeültetés segítségével tett szert sokkal dúsabb frizurára – több, mint valószínűleg – például Elton John, Mel Gibson, Kevin Costner, Mathew McConaughey, John Travolta, Robert de Niro, Nicolas Cage, Wayne Rooney és még számos külföldi híresség. Természetesen itthon is egyre nagyobb érdeklődés övezi a végleges megoldást jelentő eljárást.

Az egyre jobban ismert és kedvelt módszer azonban már nem csak a hírességek számára elérhető. Így mindenkinek segítséget nyújthat, aki a kopaszodás problémájával kénytelen szembenézni. És nem is gondolnánk, milyen sokan vannak. Az öröklött jellegű hajhullás ugyanis génjeinkbe van kódolva, és bármit teszünk ellene, egy idő után sajnos nem nyerhetjük meg a csatát. Kivéve, ha a hajbeültetést választjuk a kopasz területek eltüntetésére. Ezzel ugyanis véglegesen oldjuk meg eddigi problémánkat, frizuránkat tekintve.

berki krisztian hajbeultetes 19

A Premium Hair Klinika segítségét kérte a hazai médiasztár, Berki Krisztián is. Hajbeültetési műtétjéről, illetve az eljárást övező érdekességekről további részleteket itt olvashatunk.

 

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés Safe System-FUE módszerrel

2 Comments

 • Galsi Gergely
  Posted 2018-03-06 22:29 0Likes

  Tisztelt Premium Hair!

  Arról szeretnék érdeklődni, hogy hajbeültetés során feltétlen szükséges-e leborotválni a teljes hajkoronát vagy maradhat-e a fejtetőn kb 4 cm hosszúságú? Ugyanis a munkám miatt fontos lenne hogy egyik napról a másikra ne kopaszon jelenjek meg! Illetve az alap vizsgálatok mennyibe kerülnek?
  (33 éves leszek, egy nagyon minimális szinten kezdett ritkulni a homlok tájékon a hajam)

  Köszönöm a választ! Tisztelettel Galsi Gergely

  • Premium Hair
   Posted 2018-03-09 09:39 0Likes

   Kedves Gergely!

   A beavatkozás sikerességét befolyásolhatja a hosszú haj közé való átültetés, a donor területről pedig eleve csak rövid haj esetén lehet kinyerni a hajszálakat, így mindenképpen javasolt az 1-2mm-es hajviselet a műtét napján. Az előzetes speciális hajkamerás és orvosi vizsgálat, konzultáció 15e ft, a műtét előtt ezen felül nagylabor vérvizsgálat kötelező, mely háziorvoson keresztül ingyenesen, magánúton 8-15e Ft körül végezhető el.

   Időpont foglalás miatt kérem hívja koordinátorunkat a 06 20 337 9787 telefonszámon.
   Köszönjük érdeklődését!

Comments are closed.