Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

A kettő nem mindig ugyanaz!

Tény, hogy a kopaszodást nagyon sokszor az idősödéssel járó, természetes folyamatok közé sorolhatjuk. Viszont, amikor egy még csak a második vagy a harmadik x-et töltő fiatalember jelenti ki, hogy “öregszem”, akkor az elég téves megnyilvánulás. Sajnos azonban a haj gyérülésének van egy furcsa fintora. Legtöbb esetben tényleg öregíti azt, akinek idő előtt beindult ez a nem várt folyamat.

Éppen ezért aztán a fenti kijelentés mégiscsak képes megállni a helyét sajnos. Akinek nem áll jól, és nem teszi olyan sármossá a kopaszság, mint például Bruce Willist, annak sajnos éveket számol a fejére a hajhullás. Ez pedig nem más, mint az egyik leginkább önbizalomromboló változás, melyen csak nagyon kevesen képesek átvergődni további károk nélkül. De mit tehetünk mégis, ha elérkezett az idő, és kijelenthetjük, hogy kopaszodunk?

kopaszodás

Amennyiben időben észleljük a problémát… Nem, sajnos nem ez a helyes kifejezés. Hiszen mindenki észleli a problémát, méghozzá elég hamar. Csak a legtöbben inkább nem akarnak tudomást venni róla. Szóval, ha időben tudomást veszünk a kopaszodásunk térhódításáról, akkor még választási lehetőségünk is van, mit teszünk ellene. Egyes kezelések például sikeresen késleltethetik a haj gyérülésének folyamatát, kitolva ezzel az időt, amikor a következő lépésre kell aztán elszánnunk magunkat.

Ilyen megoldást jelent a saját zsír terápia, mely – ahogy a nevében is rejlik – saját zsírunk segítségével ad a hajhagymáknak egy természetes, egyben koncentrált löketet. Ez az őssejt terápiának is nevezhető eljárás így serkenti a haj növekedését, és ezzel kitolja a hajhullás idejét. A kezelés olyan esetekben is alkalmazható kiegészítő terápiaként, amikor önmagában már nem nyújthat elegendő segítséget. Ezt pedig a hajbeültetés mellett használhatjuk ki.

A hajbeültetésről nyugodtan kijelenthető, hogy az egyetlen olyan megoldás, mely végleges és biztos segítséget nyújt a kopaszodás okozta károk eltüntetésére. Mindezt a saját donorterületről kinyert hajszálak beültetésével éri el. Így nem csak végleges, hanem természetes is lesz a végeredmény. A kopasz foltok eltüntetésével újra fiatalabbnak érezhetjük magunkat. Legalább annyira, amennyire azok is vagyunk. A saját zsír terápiát igénybe véve ilyenkor gyorsabb gyógyulásra és még nagyobb hatékonyságra számíthatunk. Az idő kereke folyamatosan forog, de ezen beavatkozások segítségével nem csak visszaszerezhetjük kinézetünket, hanem meg is állíthatjuk ezeket a kerekeket. Legalábbis, ami a hajunkat illeti.

 

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés saját zsír terápiával kiegészítve