Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 337 9787

Hogyan lehet újra szép és dús?

Bár kevesen gondolnak ebbe bele, szemöldökünk bizony nem arra lenne hivatott, hogy a legújabb divatmizériáknak megfeleljen. A szemeinket keretező szőrzet igazából gátolja, hogy a szemünkbe nedvesség kerüljön – ilyen lehet például az eső, vagy az izzadság. Ennek ellenére sokan mégis inkább csak azzal törődnek, hogy a legújabb stílusokat utánozzák, ami a formákat illeti. Ezzel azonban nagyon sokszor mellé lehet lőni.

Ugyanis, ha egyszer valamit sorozatosan elrontunk, akkor ebben az esetben az maradandó károkat tud eredményezni. Pár évtizede az iszonyúan vékony szemöldök hódított. És hiába volt ez már elég régen, vannak, akik még mindig ennek az időszaknak a nyomait viselik szemöldökükben. Ha valaki ugyanis túlságosan kiszedi, és ezt elég gyakran ismételgeti, akkor a szőrszálak feladják a harcot, és nem nőnek ki többé.

De mit lehet tenni a túlzottan megritkított szemöldökkel? Na, erre megint vannak sajnos olyan válaszok és választási lehetőségek, melyeket inkább jobb elkerülni. Méghozzá nagyon messziről. Ha szép és természetes szemöldökre vágyunk, akkor a ceruzával kihúzott vagy jobb esetben odatetovált megoldásokat nem igazán nekünk találták ki. De akkor mi lehet a megoldás?

dús szemöldök

A válasz a szemöldök beültetés. Ez a hajbeültetésen alapuló eljárás ugyanis teljesen természetesen, saját donorterületről kinyert hajszálakkal oldja meg a problémánkat. Ezek a szálak így színükben is passzolni fognak szemöldökünkhöz. Emellett a beültetés során precíz munkával támasztják alá a természetes eredményt. Odafigyelnek a szálak növekedési irányára, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a meglévő szőrzetbe. Így a végeredmény olyan lesz, mintha mindig is ott nőttek volna ki ezek a szálak is.

A későbbiek folyamán már csak az lesz a dolgunk, hogy eleinte gyakrabban, később már csak a megszokott rutinnal formázzuk meg szemöldökünket. Elkerülve természetesen a régi idők diktálta mozdulatokat. Tehát ne essünk neki, hanem szépen, a naturális vonalakat követve, egyszerűen csak tartsuk karban. Így igazán vonzó, dús és gyönyörű keretet kaphatnak majd szemeink, mely az egész arcunk megjelenésében pozitív változásokat hozhat.

 

További információk a szemöldök beültetésről

Szemöldök beültetés a hajbeültetés módszerével