Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Szerezze vissza régi kinézetét!

Ha valakinek az idősödés folyamatának részeként, úgymond a „normális” időben kezd el ritkulni a hajzata, még az is meg tudja viselni az embert. Azonban, ha ez a kellemetlenség már fiatalabb korban jelentkezik, azzal iszonyú nehéz lehet szembesülni, és akár lelki törést is okozhat.

Az, hogy mit jelent a jó kinézet és a vonzó külső, egy igencsak szubjektív megítélés. Mindenkinek más az, ami előnyös, és mindenkinek más tetszik. Az azonban nyugodtan kijelenthető, hogy a legelső és legfontosabb dolog ebben a tekintetben, hogy saját magunk elégedettek lehessünk külsőnkkel. Hiszen csak akkor nyerhetjük el a külvilág tetszését is, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ezen belül a haj és a frizura az emberek 80-90%-ának az egyik legfontosabb külső tényezőt jelenti.

kopaszodás

Természetes tehát, hogy a kopaszodás látványába nem mindenki képes beletörődni. Egyrészt azért, mert nem mindenkinek áll jól a kopaszság, másrészt pedig nagyon nehéz elfogadni egy olyan változást, amire egyáltalán nem számított az ember. Ha nem megy a beletörődés, ne is erőltessük, hiszen csak ártunk vele saját magunknak. Inkább keressünk lehetőségeket, és forduljunk segítséghez!

Az egyetlen biztos megoldás, mely tényleges segítséget jelent a kopasz foltok eltüntetésében, az a hajbeültetés. Ez, a mára már hihetetlen mértékben kiforrott technológia nem csak képes visszaadni frizuránkat, hanem mindezt véglegesen teszi. A régi kinézet visszaszerzésével, vagy csupán az elindult gyérülés eltüntetésével rengeteg pozitívum jár együtt. A fiatalabbaknak sikerül megtartani a fiatalos kinézetet is. Sokaknak a legnagyobb problémája a haj gyérülésével pont az, hogy a kopaszodás sajnos rendkívüli módon tudja öregíteni az embert. Az idősebbek pedig akár éveket is letagadhatnak a beavatkozás után.

A hajbeültetést követően egy új korszak kezdődhet az ember életében, hiszen visszanyeri saját fiatalságát, ezzel együtt az önbizalmát, mely nagyon sokat javít a hangulatán és egyben életminőségén is.

 

További információk a hajbeültetésről

Safe System-FUE hajbeültetés és saját zsír terápia