Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Mondjon búcsút a felesleges próbálkozásoknak!

A mai, marketinggel és reklámokkal teli világban nagyon nehéz lavírozni a különböző megoldások és ígéretek között. Sokan kipróbálnak olyan dolgokat is ezért, melyekről azt hiszik, tényleges segítséget jelenthetnek. De nagyrészt ezekkel csak az idő és a pénz megy el.

Ha valakinek problémája van kinézetével, folyamatosan keresi a megoldást arra, hogyan tudna változtatni. Sajnos ezt sokszor olyan helyen tesszük, ahol nem kéne, és bedőlünk a kecsegtető ajánlatoknak. Ismerjük már például a fogyni vágyóknak kínált, millióféle lehetőséget – kapszulákat, diétákat stb. – melyek általában rengeteg pénzkidobást eredményeznek. Még inkább elszomorító a helyzet olyan esetekben, amikor mi magunk nem is tudnánk tenni nagyon semmit a kialakult helyzet megváltoztatására. Ilyen például a haj ritkulása.

A genetikai jellegű hajhullással valóban nem tehetünk sok mindent. Persze több módszer is létezik, melyeknek segítségével valamennyire kitolható a hajhullás térnyerése, azonban teljesen megállítani nem lehet, visszafordításról pedig sajnos nem is álmodhatunk.

hajvitamin

Ennek ellenére halomszám lehet találkozni a különböző csodaszerek és kezelések reklámjaival, melyek igazán kecsegtetőek. Azt kiválogatni azonban, hogy ezek közül melyek képesek segíteni valóban, és melyek nevezhetőek egyszerű átverésnek, nagyon nehéz. Léteznek ugyanis különböző vitaminok és gyógykészítmények – köztük samponok, hajszeszek -, melyek valóban megálljt tudnak parancsolni egy időre a kopaszodásnak. Ugyancsak sokat tehetünk az ügy érdekében azzal, ha odafigyelünk életmódunkra, ezen belül táplálkozásunkra, hiszen hajunk egészsége nagymértékben függ ezektől a tényezőktől is. Azonban ezen módszerektől csodát nem várhatunk, ha az öröklési folyamatok beindulnak, akkor nincs visszaút.

kopaszodás

Emellett sajnos a legtöbb, jól hangzó segítség olyan próbálkozás, mely nem csak anyagilag, hanem lelkileg is megviselheti az embert. A folyamatos csalódások ugyanis arra ösztönöznek sokakat, hogy feladják, és sajnos így elkerülik az igazi segítséget. Pedig létezik olyan megoldás, mely orvosolja a kopaszodás okozta gyér területek lelombozó látványát. A hajátültetés eltüntetheti ezeket a részeket, végleges gyógyírt jelentve a kopasz foltokra. A beültetett területen pedig nem kell már félnünk újabb hajhullástól, így tényleges, valódi megoldást kaphatunk problémánkra. Ahelyett, hogy ezerszám költünk az ígéretesnek hangzó, ám eredményt nem igazán nyújtó csodaszerekre, inkább válasszuk a tökéletes és biztos segítséget!

 

További információk a hajbeültetésről

Safe System-FUE hajbeültetés és saját zsír terápia