Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Mi köze a frizurának a vonzalomhoz?

Nagyon is sok! Akár a férfiakat, akár a nőket kérdezzük, mindenki előkelő helyre teszi a másik hajzatát. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen az összkép egyik fő alkotója. Az első benyomás pedig egyszerűen elengedhetetlen ahhoz, hogy valakihez vonzódjunk. De persze, ahogy minden más, ez is eltérő a két nem tekintetében.

Lehet, hogy nem is gondolnánk, de a férfiak szemében a hajzatnak majdnem, vagy teljesen ugyanakkora szerepe van a vonzalom kialakulásában, mint például a mosolynak, vagy a hosszú női comboknak. Ezen belül a többségnek még mindig a hosszú haj tetszik leginkább a gyengébbik nem képviselőin. Persze nem kérdés, hogy vannak kifejezetten szexi rövid frizurák is, ennek ellenére a hosszabb hajú nőket tartják többen izgatónak. A hosszú, puha tincsekben elveszni egyszerűen nagyon jó. Tapintása, vagy a frizura összekócolása érzéki és bensőséges szexuális pillanatokat adhat.

vonzó hajzat

A nők tekintetében már sokkal jobban megoszlanak a vélemények. Az kijelenthető, hogy a hosszú haj elég ritka esetekben teszi még férfiasabbá viselőjét, csak kevesekhez illik igazán. Azonban a félhosszú vagy rövidre vágott hajzat dús tincseibe a hölgyek többsége szeret beletúrni. Ezen felül sokan voksolnak arra is, hogy a kopaszság igenis szexi és férfias lehet. Nem is kétség, amennyiben ez valóban jól áll viselőjének.

Hiszen, ahogy az összes többi frizurát, úgy a kopaszságot is tudni kell viselni. De nem elviselni. Ez ugyanis kevés férfi számára jelent valóban előnyös kinézetet. Sajnos a legtöbbjüknek egyáltalán nem áll jól, és éppen ezért nem is tudják elfogadni, ha beköszönt a kopaszodás. Megnyerő külsejük és kisugárzásuk viszont csak akkor lehetne.

A megfelelő frizura kiválasztása nem csak az önkifejezésben, hanem a párválasztásban is hatalmas súllyal bír. Éppen ezért, ha mi nem tudjuk elfogadni magunkat, akkor hogyan várhatnánk el mástól ezt? A kopaszodás éppen ezért sajnos nagyon sokszor melegágya az önbizalom elvesztésének. Pedig ezt nem kell megvárnunk!

A hajbeültetés segítségére lehet mindazoknak, akik hajgyérülés miatt egyre rosszabb szájízzel néznek a tükörbe minden nap. Az eljárás lehetővé teszi, hogy ne alkudjunk meg azzal a külsővel, amilyenek egyértelműen nem vagyunk. Ha mi elégedettek vagyunk magunkkal, akkor az a külvilág számára is meglátszik, és sokkal vonzóbbak leszünk.

 

További információk a hajbeültetésről

Hajbeültetés Safe System-FUE módszerrel