Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Dr. Boros Tímea

Sebész szakorvos jelölt
E-mail: info@premiumhajbeultetes.hu
Brief info

2012-ben diplomáztam a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a váci Jávorszky Ödön Kórházban kezdtem dolgozni az általános sebészeti osztályon. 2014-től a Honvéd Korházban folytattam és számos különleges és életmentő műtétet is végeztem.

A szakmai fejlődésem során mindenképpen segít, hogy céltudatosan választottam hivatásomat. Már gyermekkoromban elvarázsolt ez a szakma, így életutamat nem a véletlen sors kíséri, hanem a céltudatos építkezés.

Gyakorlati tapasztalatszerzéseim

A hajbeültetés területén több éves gyakorlattal rendelkezem és már a kezdeteknél tudtam, hogy sebészeti hitvallásomat remekül tudom kamatoztatni ezen a területen. Ráadásként most egy nagyszerű csapat tagjaként tudok az embereken segíteni Dr. Pataki Gergely elismert plasztikai sebész mellett. A hajbeültetés mára egy kiforrt eljárás, mely rengeteg páciens életét képes megváltoztatni. A műtétek során mindig a maximumra törekszem, a precíz „művészi” tervezés mellett. A SafeSystem-FUE eljárás során alkalmazott speciális kivételi eszköznek és kizárólag klinikánkon alkalmazott saját zsír terápiás kezeléssel erre minden háttér tökéletesen biztosított.