Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 337 9787

Dr. Varga Tamás

Plasztikai sebész rezidens
Email: info@premiumhajbeultetes.hu
Brief info

Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát. Az egyetemi éveim elejétől tudtam, hogy a plasztikai sebészet az a szakma amivel foglalkozni szeretnék, így célirányosan erre készültem. 2012-től anatómiát oktattam az egyetem Humánmorfológiai és Fejlődésbiológiai Intézetében első és másodéves orvostanhallgatók számára. Mikrosebészettel már harmadéves koromban szerencsém volt találkozni, tudományos diákköri munka keretében az egyetem Kórélettani Intézetben patkányok veséjén végeztem mikrosebészeti operációkat, a mikroszkóp alatti precíz munkavégzés kedvemre való volt. Ismereteim bővítésére gyakorlatra Tajvanba utaztam, ahol Chang Gung Memorial kórház rekonstrukciós plasztikai sebészeti osztályán a világhírű mikrosebész Prof. Fu-Chan Wei munkásságát élőben figyelhettem.

2016-ban Semmelweis Egyetemen rendezett Nemzetközi Laparoszkópos Gyakorlati Versenyen 3. helyezést értem el, ezért képviselhettem az egyetemet a Moszkvában rendezett Összoroszországi Nemzetközi Sebészeti Diákolimpián, ahol mikrosebészeti versenyszámban a döntőbe jutottam.

Gyakorlati tapasztalatszerzéseim

Dr. Pataki Gergely mellett rendszeresen részt veszek plasztikai sebészeti operációkban, magánpraxisában a Prémium Plasztikai Sebészeten és a Szent János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai osztályán egyaránt. A szakma és a páciensek iránti elhivatottsága, precizitása és munkabírása példaértékű számomra, megtisztelve érzem magam, hogy tőle tanulhatok. A hajbeültetés iránt is ő keltette fel az érdeklődésemet, és a beavatkozás fortélyait is tőle volt szerencsém eltanulni. Tudásom és látóköröm bővítése céljából részt vettem 2017 októberében az ISHRS (International Society Of Hair Restoration Surgery) 25. Tudományos Világkongresszusán Prágában.