Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Rólunk – Premium Hair hajbeültetés Budapest

Hívjon minket! 06 20 512 9192
Premium Hair Hajbeültetés Budapest

Kellemes környezetben diszkréció

Magasan kvalifikált, sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező orvosok várják Önt. A beavatkozások során az elérhető legmagasabb szakmai színvonalat biztosítjuk, megnyugtató és ideális körülményeket nyújtva.

A Premium Hair Hajbeültetés Klinika Budapest gellérthegyi rendelője konzultációkra, és ambuláns beavatkozásokra nyújt lehetőséget. Minden esetben személyre szabott, speciális ellátást biztosítunk pácienseink számára a hajbeültetések, valamint esztétikai és helyreállító beavatkozások terén. A modern plasztikai sebészeti eljárások a megfelelő technológiai és szakmai háttérrel biztonságosak és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.

Egyik kezelésünk sem igényel kórházi benntartózkodást, ugyanakkor külföldi és vidéki pácienseink számára, illetve többnapos beavatkozás esetén Prémium apartmanban magas fokon tudjuk megszervezni elszállásolását. A rendelőnk mellett a Gellért-hegy tetején található, ősfás zöldövezetben, exkluzív tágas nappalival+1+1/2 szobás, 2 erkélyes, 2 fürdőszobás design lakás jelentős részben Pataki doktor Úr munkája, mely teljes felszereltséggel is bérelhető akár hosszabb távra is.

A plasztikai sebészeti tevékenységünk és gyógyító-megelőző terápiáink olyan változtatásokra teremt lehetőséget, melyek célja a test és lélek harmóniájának megteremtése és megtartása.

Szakorvosaink

Ismerje meg Orvosainkat

Dr. Boros Tímea

Sebész szakorvos jelölt

Dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, vezető főorvos

Dr. Szabó Máté

Hajbeültetés specialista

exkluzív ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre

Időpontfoglalás 06 20 512 9192
Kérjen visszahívást időpont egyeztetés miatt

Szeretne személyes konzultációt?

Kérjen visszahívást időpont egyeztetés miatt

Szeretne személyes konzultációt?