Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 512 9192

Rólunk

Hívjon minket! 06 20 512 9192
Premium Hair Hajbeültetés Budapest

Kellemes környezetben diszkréció

Magasan kvalifikált, sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező orvosok várják Önt. A beavatkozások során az elérhető legmagasabb szakmai színvonalat biztosítjuk, megnyugtató és ideális körülményeket nyújtva.

A Premium Hair Hajbeültetés Klinika Budapest gellérthegyi rendelője konzultációkra, és ambuláns beavatkozásokra nyújt lehetőséget, csakúgy mint 2018 márciusában nyíló testvérklinikánk Buda szívében a Battyány téren. Minden esetben személyre szabott, speciális ellátást biztosítunk pácienseink számára a hajbeültetések, valamint esztétikai és helyreállító beavatkozások terén. A modern plasztikai sebészeti eljárások a megfelelő technológiai és szakmai háttérrel biztonságosak és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.

Egyik kezelésünk sem igényel kórházi benntartózkodást, ugyanakkor külföldi és vidéki pácienseink számára, illetve többnapos beavatkozás esetén Prémium apartmanban magas fokon tudjuk megszervezni elszállásolását. A rendelőnk mellett a Gellért-hegy tetején található, ősfás zöldövezetben, exkluzív tágas nappalival+1+1/2 szobás, 2 erkélyes, 2 fürdőszobás design lakás jelentős részben Pataki doktor Úr munkája, mely teljes felszereltséggel is bérelhető akár hosszabb távra is.

A plasztikai sebészeti tevékenységünk és gyógyító-megelőző terápiáink olyan változtatásokra teremt lehetőséget, melyek célja a test és lélek harmóniájának megteremtése és megtartása.

Szakorvosaink

Ismerje meg Orvosainkat

Dr. Pataki Gergely

plasztikai sebész, vezető főorvos

Dr. Varga Tamás

Plasztikai sebész rezidens

exkluzív ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre

hajbeultetes konzultacio
Kérjen visszahívást időpontegyeztetés miatt

Szeretne személyes konzultációt?