Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

i-PRF terápia hajhullás, kopaszodás ellen

i-PRF terápia

A hajhullás, kopaszodás ellen önálló vagy kombinált kezelésként alkalmazott i-PRF terápiát Klinikánkon elsőként vezettük be Magyarországon. A hajgyógyászati és rekonstruktív esztétikai sebészeti beavatkozások során használt i-PRF technika jelentése egy injektálható fehérvérsejtekben és vérlemezkékben gazdag komplex fibrin mátrixot takar. Elkészítéséhez a páciens saját vénás vére szükséges, melyet véralvadásgátlók hozzáadása nélkül centrifugálunk.

A centrifugálás során a vér alkotóelemei szétválnak, kialakul egy felső vérlemezkékben, fehérvérsejtekben gazdag fibrin mátrix, melyben olyan gyulladáscsökkentő, érújdonképzést és regenerációt segítő faktorok vannak jelen, amelyeket a hajas fejbőrbe visszajuttatva apró tűszúrások segítségével serkentjük a haj növekedését és az alvó tüszők működését.

A beavatkozást lokális érzéstelenítésben végezzük, így az első pár injekciót kivéve fájdalommentesen zajlik a terápia.

Hajbeültetés, hajkezelés i-PRF terápiával

Kapcsolódó szolgáltatásaink

hajbeültetés ikon

Hajbeültetés
hajátültetés

Örökölt kopaszodás megoldása a legmodernebb Safe System-FUE hajátültetési módszerrel kiegészítő saját zsír terápiával.

sajatzsir ikon

Hajkezelés
Saját zsír terápia

Klinikánk egyedülállóan alkalmazza önálló kezelésként a saját zsírszövet regenerációs erejét a hajzat megerősítésére és a hajhullás ellen

i-prf ikon

i-PRF
terápia

Klinikánkon a hajgyógyászati és rekonstruktív esztétikai sebészeti beavatkozások során Magyarországon elsőként használjuk a technikát.