Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 512 9192

Szakállbeültetés

Szakállbeültetés

Hiányos arcszörzet pótlása, kifinomult módszerrel

Az arcszőrzet szakáll, bajusz és a pajesz évezredek óta a férfiasság jelképei, melyek manapság egyre divatosabbak. A frissen borotvált babaarcú modelleket a dús, erős szakállúak váltották fel, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy természetesen dús arcszőrzettel rendelkezzen. Az arcszőrzet ritkasága, foltossága vagy nagymértékű hiánya lehet veleszületett adottság vagy szerzett például égési sérülés, baleseti heg, akne heg, betegség, orvosi kezelés hatása.

Hatékony módszer, természetes eredmény

Szakállbeültetés folyamata

A kezelés részletei

A szakállbeültetés folyamata hasonlít a hajátültetéséhez, első körben egy előzetes konzultáció során felmérjük a páciens igényeit és adottságait, megtervezzük a beültetendő graftok (hajhagyma egységek) számát, kiválasztjuk a donor területet (adó terület, – általában a tarkótáj, ahonnan kivételre kerülnek hajhagymák/szőrszálak).

A beavatkozás pár órás művelet az átültetendő graftok számától függően, először a kivétel helyi érzéstelenítésben történik, teljesen fájdalmatlanul, a beavatkozás során a szövetkímélő S.A.F.E-System FUE technikát alkalmazzuk, mellyel precízen, gyorsan és hegesedés nélkül lehet eltávolítani a graftokat. Kivételt követően mikroszkóp alatt előkészítjük a hajhagyma egységeket a beültetésre, majd egy speciális folyadékban hűtve tároljuk őket a beültetés pillanatáig, garantálva így a maximális megtapadást és túlélést. Az arc területének érzéstelenítését követően, a graftok helyének készítése következik egy speciális tűvel, majd ezt követően egy implanter segítségével kerülnek beültetésre a hajhagyma egységek.

Mikorra várható a szakállbeültetés végleges eredménye?

A beavatkozást követően természetes folyamat részeként a beültetett graftok pár héten belül kihullanak, majd körülbelül 3-6 hónap múlva újra aktiválódnak és kinőnek.

Vélemények

Pácienseink mondták

Az álmom valóra vált! Azt a hajkoronát amit szerettem volna a hajbeültetés után már most látom, hogy biztosan megvalósul. Köszönöm Pataki doktor Úr önzetlen segítségét és a csapat munkáját.

Bekk József

42 éves

Azt gondolom, hogy ilyen szakmai színvonal lenne elvárható az orvoslás minden területén. Az a szakértelem és újítás amit megismerhettem a klinikán szó szerint elkápráztatott. Köszönöm a lehetőséget és a minőségi kiszolgálást.

Mózes János

33 éves
Hajbeültetés blog

Legfrissebb híreink

Férfias arcszőrzet

Férfias arcszőrzet

Még mindig tombol a borosta, és főként a nagyobb szakáll divatja. A férfiasságot is erősítő szakáll, vagy a szexi borosta nagyon sokaknak jól áll, és igencsak jól is teszik, ha ezt a megjelenést választják. De mi van akkor, ha az arcszőrzet erre nem alkalmas?

Hajbeültetés szemöldökre formázva

Hajbeültetés szemöldökre formázva

Bár a kopaszodás leginkább a férfiakat érintő probléma, sajnos akad ilyen gond a hölgyek körében is. Nagyobb számban azonban mégsem a hajzatukkal van bajuk, hanem testük más tájékán, ha szőrproblémákról beszélünk.

Újra fiatalon

Újra fiatalon

Ha valakinek az idősödés folyamatának részeként, úgymond a „normális” időben kezd el ritkulni a hajzata, még az is meg tudja viselni az embert. Azonban, ha ez a kellemetlenség már fiatalabb korban jelentkezik, azzal iszonyú nehéz lehet szembesülni, és akár lelki törést is okozhat.

hajbeultetes konzultacio
Kérjen visszahívást időpont egyeztetés miatt

Szeretne személyes konzultációt?