Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: 06 20 337 9787

Szakállbeültetés

Szakállbeültetés

Hiányos arcszörzet pótlása, kifinomult módszerrel

Az arcszőrzet szakáll, bajusz és a pajesz évezredek óta a férfiasság jelképei, melyek manapság egyre divatosabbak. A frissen borotvált babaarcú modelleket a dús, erős szakállúak váltották fel, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy természetesen dús arcszőrzettel rendelkezzen. Az arcszőrzet ritkasága, foltossága vagy nagymértékű hiánya lehet veleszületett adottság vagy szerzett például égési sérülés, baleseti heg, akne heg, betegség, orvosi kezelés hatása.

Hatékony módszer, természetes eredmény

Szakállbeültetés folyamata

A kezelés részletei

A szakállbeültetés folyamata hasonlít a hajátültetéséhez, első körben egy előzetes konzultáció során felmérjük a páciens igényeit és adottságait, megtervezzük a beültetendő graftok (hajhagyma egységek) számát, kiválasztjuk a donor területet (adó terület, – általában a tarkótáj, ahonnan kivételre kerülnek hajhagymák/szőrszálak).

A beavatkozás pár órás művelet az átültetendő graftok számától függően, először a kivétel helyi érzéstelenítésben történik, teljesen fájdalmatlanul, a beavatkozás során a szövetkímélő S.A.F.E-System FUE technikát alkalmazzuk, mellyel precízen, gyorsan és hegesedés nélkül lehet eltávolítani a graftokat. Kivételt követően mikroszkóp alatt előkészítjük a hajhagyma egységeket a beültetésre, majd egy speciális folyadékban hűtve tároljuk őket a beültetés pillanatáig, garantálva így a maximális megtapadást és túlélést. Az arc területének érzéstelenítését követően, a graftok helyének készítése következik egy speciális tűvel, majd ezt követően egy implanter segítségével kerülnek beültetésre a hajhagyma egységek.

Mikorra várható a szakállbeültetés végleges eredménye?

A beavatkozást követően természetes folyamat részeként a beültetett graftok pár héten belül kihullanak, majd körülbelül 3-6 hónap múlva újra aktiválódnak és kinőnek.

Vélemények

Pácienseink mondták

Az álmom valóra vált! Azt a hajkoronát amit szerettem volna a hajbeültetés után már most látom, hogy biztosan megvalósul. Köszönöm Pataki doktor Úr önzetlen segítségét és a csapat munkáját.

Bekk József

42 éves

Azt gondolom, hogy ilyen szakmai színvonal lenne elvárható az orvoslás minden területén. Az a szakértelem és újítás amit megismerhettem a klinikán szó szerint elkápráztatott. Köszönöm a lehetőséget és a minőségi kiszolgálást.

Mózes János

33 éves
Hajbeültetés blog

Most aktuális

Fazonírozottan vagy természetesen?

Fazonírozottan vagy természetesen?

Egyszerűen nem kopik ki a divatból a férfias arcszőrzet, ami egyáltalán nem is probléma. A barber shop-ok reneszánszukat élik, helyet adva ezzel a férfiak kikapcsolódásának. Bizony, ma már nem csak a nőknek lehet olyan „én idejük”, ahol kedvükre csacsoghatnak a fodrász székében. Igazán férfias “szépülős” program, amikor egy sörrel a kezünkben épp olyan szakállt varázsolnak arcunkra, mely biztosan megremegteti majd a női térdeket.

Borostával szexi… Vagy mégsem?

Borostával szexi… Vagy mégsem?

Nem véletlenül akkor indul növekedésnek az erősebbik nem képviselői arcán a szőrzet, amikor. Hiszen ez az egyik vízválasztó jele a férfivá válásnak. Pontosan emiatt nagy jelentősége van, ki, hogyan bánik aztán vele. A csupasz arcbőr sokakat fiatalít, a borosta vagy szakáll viszont sok esetben intenzívebb férfiasságot és erőteljes kisugárzást ad viselőjének.

Ennivaló borosta

Ennivaló borosta

Akármennyire is bevett szokás, hogy egy randi előtt a borotva után nyúl egy férfi, a mai divat sokszor azt kívánja meg, hogy inkább csak a hajnyíróval tegyük rendbe az arcszőrzetet. Ugyanis a hölgyek nagy részének a borosta a gyengéje.

Időpontfoglalás 06 20 337 9787
Kérjen visszahívást időpont egyeztetés miatt

Szeretne személyes konzultációt?

Kérjen visszahívást időpont egyeztetés miatt

Szeretne személyes konzultációt?