Nyitvatartás: 09.00-17.00 Hét-Pén
Telefon: +36 20 512 9192

Szakállbeültetés

Szakállbeültetés

Hiányos arcszőrzet pótlása, kifinomult módszerrel

Az arcszőrzet szakáll, bajusz és a pajesz évezredek óta a férfiasság jelképei, melyek manapság egyre divatosabbak. A frissen borotvált babaarcú modelleket a dús, erős szakállúak váltották fel, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy természetesen dús arcszőrzettel rendelkezzen. Az arcszőrzet ritkasága, foltossága vagy nagymértékű hiánya lehet veleszületett adottság vagy szerzett például égési sérülés, baleseti heg, akne heg, betegség, orvosi kezelés hatása.

Hatékony módszer, természetes eredmény

Szakáll- beültetés folyamata

A kezelés részletei

A szakállbeültetés folyamata hasonlít a hajátültetéséhez, első körben egy előzetes konzultáció során felmérjük a páciens igényeit és adottságait, megtervezzük a beültetendő graftok (hajhagyma egységek) számát, kiválasztjuk a donor területet (adó terület, – általában a tarkótáj, ahonnan kivételre kerülnek hajhagymák/szőrszálak).

A beavatkozás pár órás művelet az átültetendő graftok számától függően, először a kivétel helyi érzéstelenítésben történik, teljesen fájdalmatlanul, a beavatkozás során a szövetkímélő S.A.F.E-System FUE technikát alkalmazzuk, mellyel precízen, gyorsan és hegesedés nélkül lehet eltávolítani a graftokat. Kivételt követően mikroszkóp alatt előkészítjük a hajhagyma egységeket a beültetésre, majd egy speciális folyadékban hűtve tároljuk őket a beültetés pillanatáig, garantálva így a maximális megtapadást és túlélést. Az arc területének érzéstelenítését követően, a graftok helyének készítése következik egy speciális tűvel, majd ezt követően egy implanter segítségével kerülnek beültetésre a hajhagyma egységek.

Mikorra várható a szakállbeültetés végleges eredménye?

A beavatkozást követően természetes folyamat részeként a beültetett graftok pár héten belül kihullanak, majd körülbelül 3-6 hónap múlva újra aktiválódnak és kinőnek.

Szakállbeültetést jelenleg kapacitás hiányában nem végzünk.

Vélemények

Pácienseink mondták

Az álmom valóra vált! Azt a hajkoronát amit szerettem volna a hajbeültetés után már most látom, hogy biztosan megvalósul. Köszönöm Pataki doktor Úr önzetlen segítségét és a csapat munkáját.

Bekk József

42 éves

Azt gondolom, hogy ilyen szakmai színvonal lenne elvárható az orvoslás minden területén. Az a szakértelem és újítás amit megismerhettem a klinikán szó szerint elkápráztatott. Köszönöm a lehetőséget és a minőségi kiszolgálást.

Mózes János

33 éves
Szakállbeültetés blog

Most aktuális

A jó borosta titka

A jó borosta titka

Elegáns, szexi, férfias, hanyag és sármos. Ez mind lehet jelzője a borostának, mely – amennyiben valóban illik viselőjének stílusához – ugyanannyira öltöztet, mint például egy öltöny vagy egy laza farmer. Sajnos azonban, akármennyire is egyszerűnek tűnik nem a borotva után nyúlni, nem mindenkinél éri el a kívánt hatást. Ha valami nem stimmel, akkor bizony könnyen a visszájára fordulhat a dolog. A hanyag sármosság például nem egyenlő a hanyagsággal. Ugyanígy igaz ez a fordított működés a férfias jelző esetében is.

Borosta – amiért odavannak a nők!

Borosta – amiért odavannak a nők!

Néha csiklandoz, néha picit szúr, néha pedig az összes nő térde megremeg tőle. Ez nem más, mint a borosta, amiért még mindig odavan a gyengébbik nem. Hiszen valahogy egyszerre sármos, izgató és hanyag. De sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy jól is áll neki.

Fazonírozottan vagy természetesen?

Fazonírozottan vagy természetesen?

Egyszerűen nem kopik ki a divatból a férfias arcszőrzet, ami egyáltalán nem is probléma. A barber shop-ok reneszánszukat élik, helyet adva ezzel a férfiak kikapcsolódásának. Bizony, ma már nem csak a nőknek lehet olyan „én idejük”, ahol kedvükre csacsoghatnak a fodrász székében. Igazán férfias “szépülős” program, amikor egy sörrel a kezünkben épp olyan szakállt varázsolnak arcunkra, mely biztosan megremegteti majd a női térdeket.

Időpontfoglalás 06 20 512 9192
Kérjen visszahívást időpont egyeztetés miatt

Szeretne személyes konzultációt?

Kérjen visszahívást időpont egyeztetés miatt

Szeretne személyes konzultációt?